Στρατηγική συνεργασία και περαιτέρω δράσεις μεταξύ Ε.Ο.ΠΕ. - Ερρίκος Ντυνάν

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και της υποστήριξης της Εθνικής Ομάδας ανδρών και γυναικών με το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και με την ευκαιρία των σημερινών (20/04) ιατρικών εξετάσεων στους αθλητές και στο προπονητικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ομοσπονδίας με τη διοίκηση και το εμπορικό τμήμα του νοσοκομείου.

Την Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσώπησαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας, Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Τάσος Πασπάλας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Γιώργο Σκούρτη, με τον Α' Επιμελητή του ορθοπεδικού τμήματος κ. Νικόλαο Σούρα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εμπορικής Ανάπτυξης Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κ. Νικόλαο Κόλλια και την κ. Αλεξάνδρα Ανδρεοπούλου από την Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας. Οι δυο πλευρές είχαν μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε σε θέματα προβολής και περαιτέρω στήριξης των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που μετά τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στηρίζει και τις Εθνικές ομάδες σάλας. Είναι τιμή μας. Ελπίζουμε η βοήθεια που θα τους προσφέρουμε να βοηθήσουν σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Γιώργος Σκούρτης.

Από την πλευρά του, ο χειρουργός ορθοπεδικός κ. Νικόλαος Σούρας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη στο Ερρίκος Ντυνάν, αλλά και το νοσοκομείο μας που έχει δείξει έμπρακτα την στήριξή του στο κομμάτι του μπιτς βόλεϊ και συνεχίζεται και με τις Εθνικές ομάδες σάλας. Οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι σε καλή κατάσταση. Ευελπιστούμε για το καλύτερο στις δύο Εθνικές ομάδες για την πρόκρισή τους στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

*Στη κεντρική φωτογραφία από αριστερά: Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας, ο Γενικός Διευθυντής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Γιώργος Σκούρτης και ο Α' επιμελητής του ορθοπεδικού τμήματος, ο χειρουργος-ορθοπεδικός κ. Νικόλαος Σούρας.


Σχετικά Άρθρα