Οι απονομές και οι πανηγυρισμοί του ΟΦΗ - Οι δηλώσεις των προπονητών (photos-videos)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ ,

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών, προπονητικού σταφ, διοίκησης και κόσμου στον ΟΦΗ μετά την ιστορική άνοδο στη Volley League ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις έντονες στιγμές που ένιωσαν όλοι στην ομάδα του Ηρακλείου, με την Κρήτη να έχει ξανά εκπρόσωπο στη μεγάλη κατηγορία μετά από 14 χρόνια. 





Δημήτρης Ζλατιλίδης (προπονητής ΟΦΗ): «Ο ΟΦΗ έχει όλα τα εφόδια για τη Volley League»



«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Η πίεση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Δώσαμε ο πρόεδρος και εγώ πάρα πολύ από το είναι μας όλα αυτά τα χρόνια και σε αυτή την προσπάθεια. Επιτέλους ήρθε το αποτέλεσμα και η ώρα να χαλαρώσουμε για λίγο. Είχαμε προετοιμαστεί για το πως θα παίξουμε κόντρα στον Κέρκη και είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Τα παιδιά κατάλαβαν τον ρόλο τους και γι'αυτό το παιχνίδι νικήθηκε κόντρα σε έναν άξιο αντίπαλο».

Για τη Volley League: «Προς το παρόν θα χαλαρώσουμε για λίγες ημέρες. Μετά θα ξεκινήσουμε την δημιουργία μίας αξιόλογης ομάδας για τη Volley League. Έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κάνουμε αυτό σε όλα τα επίπεδα. Από το γηπεδικό μέχρι ό,τι χρειάζεται η μεγάλη κατηγορία. Υπάρχει τεχνογνωσία στον σύλλογο. Επίσης γνωρίζουμε και το βόλεϊ στον ΟΦΗ που είναι μία κατεξοχήν ποδοσφαιρική ομάδα και σιγά σιγά μας έχουν αγκαλιάσει. Με ηρεμία θα κάνουμε μερικά βήματα μπροστά και σταθερά, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Που αφιερώνει την άνοδο: «Στην οικογένειά μου που τόσα χρόνια είμαι μακριά της και συνεχίζει να με ανέχεται». 

Αντώνης Παπαδόπουλος (προπονητής ΑΣ Κέρκης): «Να εκμεταλλευτεί η Σάμος τη φετινή πορεία»



«Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ δικαιολόγησε γιατί ήταν το φαβορί από την αρχή της σεζόν. Μας πίεσαν πολύ στην υποδοχή, εμείς δεν βρίσκαμε απάντηση και ήρθε αυτό το 3-0. Από τον Δεκέμβρη που ανέλαβα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Κέρκη και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν θετικά. Νικήσαμε χθες το δεύτερο φαβορί, τη Ροδίων Άθλησις, ίσως κουραστήκαμε λίγο παραπάνω αλλά η ουσία είναι ότι στον τελικό ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος. Μας μένει μία γλυκόπικρη γεύση και μία εξαιρετική προσπάθεια που έχει να κάνει με συνεχόμενες υπερβάσεις. Κάναμε υπέρβαση στη γρήγορη παραμονή, το ίδιο όταν φθάσαμε στο πρώτο κομμάτι τον πλέι οφ με αποκορύφωμα τον ημιτελικό με τη Ρόδο. Η Σάμος και η διοίκηση της ομάδας πρέπει να εκμεταλλευτεί τη φετινή σεζόν. Ο σύλλογος ήταν 100% μέσα στις εξαγγελίες του και η γενική προσπάθειά του ήταν κάθε μέρα και πιο οργανωμένη. Υπάρχει δυναμική, το θέμα είναι να υπάρξει και η θέληση, να έρθει περισσότερος κόσμος και να δώσει χρόνο σε αυτό το οικοδόμημα, το οποίο πρέπει να στηριχτεί από τη βάση του. Πιστεύω στη Σάμο, αν το αποφασίσει και η διοίκηση θα είναι από τις ομάδες που θα μας απασχολήσουν πολύ τα επόμενα χρόνια».

Σχετικά Άρθρα