Τουρνουά μίνι βόλεϊ με τα Δημοτικά σχολεία Ωραιοκάστρου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ., πραγματοποιήθηκε τουρνουά μίνι βόλεϊ με μαθητές από Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι αγώνες έγιναν με την συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας, του Δήμου Ωραιοκάστρου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και της συντονίστριας Ε.Ε.Φ.Α. του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, Βασιλειάδου Όλγας.

Πριν την έναρξη των αγώνων, οι περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές, Μαρία Γαβαλά, Παναγιώτης Σδραυκάκης, Χρήστος Πάτρας και Αγγελική Τρύψια ενημέρωσαν τα παιδιά για τα βασικά στοιχεία και τους κανονισμούς του αθλήματος, ενώ στη συνέχεια και για ένα δίωρο έδωσαν μεταξύ τους αγώνες.

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Β. Ελλάδος Μπάμπης Καρασαρλίδης, έδωσε από μια μπάλα στα σχολεία που συμμετείχαν και ευχαριστεί τους γυμναστές των σχολείων, καθώς και τους Μπάτο Στέργιο, γενικό γραμματέα του ΔΑΣ ωραιοκάστρου και την Λιάλιου Ιωάννα, έφορο υποδομών του συλλόγου, των οποίων η βοήθεια ήταν καθοριστική στην ολοκλήρωση των αγώνων.
  
Το επόμενο τουρνουά των Δημοτικών σχολείων θα διεξαχθεί στην Ανατολική  Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Περαίας, με Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Θερμαϊκού.

Σχετικά Άρθρα