Επίσκεψη της ΕΟΠΕ στον απομακρυσμένο Σόχο

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Tο Λύκειο, το Γυμνάσιο και το Δημοτικό σχολείο του Σοχού, επισκέφθηκαν την Παρασκευή, Πανευρωπαϊκή ημέρα σχολικού αθλητισμού, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Β. Ελλάδος, Μπάμπης Καρασαρλίδης και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Χρήστος Πάτρας, Παναγιώτης Σδραυκάκης, Πασχάλης Φούσκας και Απόστολος Ναλμπάντης. 

Το κλιμάκιο των Ομοσπονδιακών της ΕΟΠΕ, ενημέρωσε τους 400 μαθητές και μαθήτριες, σχετικά με τους κανονισμούς του αθλήματος. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις οδηγίες των ομοσπονδιακών και στη συνέχεια με σύμμαχο τον καιρό δοκίμασαν για περισσότερο από τρεις ώρες τις γνώσεις τους σε αγώνα. 

Ο Σοχός είναι κωμόπολη του Νομού Θεσσαλονίκης και αποτελεί Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Λαγκαδά. Βρίσκεται βόρεια της λίμνης Βόλβη. Είναι χτισμένος αμφιθεατρικά στους πρόποδες του πρώτου υψώματος της οροσειράς Βερτίσκου, σε υψόμετρο 675 μέτρων και απέχει 60 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

Η Ε.Ο.ΠΕ ευχαριστεί την συντονίστρια εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής κ. Όλγα Βασιλειάδου, τους Διευθυντές των σχολείων και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. 

Σχετικά Άρθρα