Οι ομοσπονδιακοί Λακασάς και Γκούντας στη Λέσβο (photos)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Στη Λέσβο βρέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Λακασάς, Κώστας Γκούντας και επισκέφθηκαν τα σωματεία, τα Δημοτικά σχολεία και τα κλιμάκια του νησιού.

Η αρχή έγινε με σεμινάριο προς τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας νομαρχιακής διεύθυνσης Νομού Λέσβου, το οποίο παρακολούθησαν και οι προπονητές των σωματείων της Λέσβου. Το σεμινάριο περιελάμβανε εκμάθηση του βόλεϊ μέσα από παιχνίδια, ενημέρωση για το βόλεϊ 4 εναντίον 4, καθώς και βασικές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιούν οι καθηγητές με τα παιδιά. Την οργάνωση και τον συντονισμό του σεμιναρίου έκανε ο σχολικός σύμβουλος Μιχάλης Στρατάκης.



Στη συνέχεια οι ομοσπονδιακοί προπονητές επισκέφθηκαν το Δημοτικό σχολείο Παμφίλων, Σκοπέλου-Γέρας και το 2ο Μυτιλήνης και είχαν συνομιλία με τους μαθητές και τις μαθήτριες. Αφού έγινε αναφορά στους βασικούς κανονισμούς της πετοσφαίρισης, τα παιδιά είχαν την πρώτη τους γνωριμία με το βόλεϊ μέσα από το παιχνίδι.



Παναγιώτης Λακασάς και Κώστας Γκούντας κατά την παραμονή τους στο νησί της Λέσβου παρακολούθησαν τις προπονήσεις των ακαδημιών των σωματείων ΓΑΣ Λέσβου, ΑΣ Άθληση, ΑΣ Παγγεραγωτικού, Ερμή Παμφίλων και του κλιμακίου Λέσβου. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές είχαν συνομιλίες με τους προπονητές των σωματείων και συζητήθηκαν διάφορα θέματα για τις προπονήσεις των αναπτυξιακών ομάδων.

Παρόντες στις προπονήσεις ήταν ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Λέσβου Θεόδωρος Λογοθέτης, ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Μπουρούς, ενώ οι προπονήσεις των κλιμακίων έγιναν από τους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές Σωκράτη Γιακουμή και Στέλιο Καραφασούλη (κεντρική φωτό).






Σχετικά Άρθρα