Τριάντα Γυμνάσια έπαιξαν βόλεϊ στο Ζηρίνειο (photos-videos)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Περισσότερα από τριακόσια αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 12-15 ετών, γνώρισαν το πρωί της Δευτέρας τα μυστικά του βόλεϊ στο κλειστό του Ζηρινείου.

Στην εκδήλωση «Christmas Volley 4X4» που πραγματοποίησε η ομάδα φυσικής αγωγής Β' Αθηνών σε συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ. συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά 30 Γυμνάσια και δημιουργήθηκαν 52 ομάδες, οι οποίες έπαιξαν στα έξι ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που στήθηκαν στις δύο κλειστές αίθουσες γυμναστηρίου που διαθέτει το Ζηρίνειο.

Το τουρνουά έγινε παρουσία των γυμναστών των σχολείων τους και υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου ανάπτυξης Χρήστου Ντόζη και των ομοσπονδιακών τεχνικών Κώστα Γκούντα, Νίκου Μπουτσουρή. το παρών στη Κηφισιά έδωσαν και η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου φυσικής αγωγής Β' Αθηνών Παρασκευή Λιούμπη και οι υπεύθυνοι ομάδας διεύθυνσης φυσικής αγωγής Β' Αθηνών Σωτήρης Δρίκος και Παρασκευή Μιχαηλίδου.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις συνεντεύξεις που έδωσαν στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. ο Χρήστος Ντόζης και οι Παρασκευή Μιχαηλίδου, Παρασκευή Λιούμπη με αφορμή την εκδήλωση «Christmas Volley 4X4» στο Ζηρίνειο.




Σχετικά Άρθρα