Οι εκδηλώσεις των Ενώσεων για το #OneMoreday4Volleyball

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Η Ελλάδα και η Ευρώπη ζουν στους ρυθμούς του #OneMoreDay4Volleyball που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Η κεντρική εκδήλωση της Αττικής θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστήριου Φαλήρου TAE KWON DO σε συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με την Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσουν και Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές.

Η Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου με αφορμή και την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων του τριημέρου, στην εκδήλωση του #OneMoreDay4Volleyball θα δώσει αποκριάτικο χαρακτήρα. Εκδηλώσεις μίνι βόλεϊ αλλά και κοινωνικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα, στην Κόρινθο, στη Σπάρτη, στη Καλαμάτα, στη Νέα Κίο και στη Λεχαινά.

Η Ε.Σ.ΠΕ. Μακεδονίας θα συγκεντρώσει στη Σκύδρα δημοτικά σχολεία για τουρνουά μίνι βόλεϊ, ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας μεταξύ των κλιμακίων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Η Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης θα πραγματοποιήσει κεντρική εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» που θα διοργανώσει ο Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας και θα συμμετάσχουν όλα τα σωματεία της Ένωσης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνες μίνι βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών 4Χ4. Τις παράλληλες δράσεις θα διοργανώσει το σωματείο Γ.Σ. Ελευθερούπολης.

Η Ε.Σ.ΠΕ. Δυτικής Ελλάδος έχει προγραμματίσει τουρνουά μίνι βόλεϊ στις πόλεις της περιοχής ευθύνης της σε συνεργασία με τα σωματεία και παράλληλα θα δώσουν και έναν καρναβαλικό τόνο. Επίσης, εκτός από τα σωματεία που ανήκουν στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. στην εκδήλωση θα μπορούν να συμμετέχουν και αγόρια-κορίτσια δημοτικών σχολείων που δεν ανήκουν σε συλλόγους.

H Τοπική Επιτροπή Σάμου θα διοργανώσει στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβασίου αγώνα μεταξύ ενηλίκων μη ενεργών αθλητών και παιχνίδια μίνι βόλεϊ. Αντίστοιχες δράσεις θα γίνουν και στην Ικαρία στον Άγιο Κήρυκο.

Σχετικά Άρθρα