Η Ομοσπονδία στα σωματεία της Μυκόνου, της Πάρου και της Νάξου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Μετά τη Σύρο και την Τήνο, η αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ. που αποτελείται από τον ταμία και τεχνικό σύμβουλο Τάκη Καβαλλιεράκη, τον υπεύθυνο ανάπτυξης Χρήστο Ντόζη και τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Γκούντα επισκέφθηκαν τα σωματεία της Μυκόνου, της Πάρου και της Νάξου.

Στην αρχή επισκέφθηκαν τη Μύκονο και το τοπικό σωματείο Γ.Σ. Μυκόνου και μετά την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε, παρουσιάστηκε στις νεαρές αθλήτριες βίντεο με τεχνικές δεξιότητες από τις προπονήσεις και τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών. Η προπόνηση έγινε παρουσία του προπονητή του σωματείου και γυμνασίαρχου στο γυμνάσιο του νησιού Δημήτρη Μπάλλα.






Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μετέβη στη Πάρο και είδαν την προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών που είχε αθλήτριες από τα σωματεία Αστέρα Μαρμάρων, Α.Ο. Πάρου και Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα. Το παρών έδωσε ο παράγοντας του Αστέρα Μαρμάρων Χρήστος Σάμιος, ο Φραγκίσκος Βιδάρης του Α.Ο. Πάρου, ο Μανώλης Σιφναίος από τον Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα, ο Π.Ο.Π. Κυκλάδων Κώστας Ναλμπάντης και οι προπονητές Γιώργος Χρανιώτης, Μανώλης Ρούσσος, Μαρία Λακταρίδου και Μαρία Κορδωνέλη.



Το πρωί του Σαββάτου η αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ. επισκέφθηκε τη Νάξο (κεντρική φωτό). Η προπόνηση στο Δ.Α.Κ. Νάξου έγινε με αθλήτριες από τον ΑΜΣ Φιλωτίου, τον Απόλλωνα Νάξου και τον ΑΣ Ίου, υπό τις οδηγίες των υπευθύνων της Εθνικής Ομάδας και το βλέμμα των προπονητών, Γιώργου Δερμάτη, Κώστα Καραμπίκα και Γιάννη Φραγκίσκου. Στο γήπεδο έδωσαν το παρών ο έφορος του Α.Μ.Σ. Φιλωτιού Δημήτρης Καλκάνης και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Βασιλάκης και η έφορος του Απόλλωνα Νάξου Ειρήνη Κουφωπούλου.

Σε όλες τις προπονήσεις το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης για τις αθλήτριες και παρουσίαση βίντεο με τεχνικές δεξιότητες από τις προπονήσεις και τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

Η περιοδεία της Ομοσπονδίας στις Κυκλάδες πραγματοποιείται για πρώτη φορά και θα ολοκληρωθεί με το νησί της Σαντορίνης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσαν στο arthografos.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο υπεύθυνος ανάπτυξης Χρήστος Ντόζης.

Σχετικά Άρθρα