Περιοδεία της Ομοσπονδίας στα Δωδεκάνησα - πρώτος σταθμός η Ρόδος

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Στη Ρόδο βρίσκεται κλιμάκιο της Ε.Ο.ΠΕ., προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις από τις ακαδημίες συλλόγων του νησιού, να επισκεφτεί σχολεία και να συνομιλήσει με καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μετά από πρόσκληση της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, ο ταμίας και Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης βρίσκονται από την Παρασκευή 23/10 στη πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων και παρακολουθούν προπονήσεις σωματείων, ενώ βρέθηκαν και σε σχολεία.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της Ομοσπονδίας επισκέφθηκε τις ακαδημίες των σωματείων του Φοίνικα Ρόδου, της Τελχινίδας, του Ροδίων Άθλησις και του Διαγόρα.






Το 2ο Δημοτικό Ρόδου και το Δημοτικό στη περιοχή Παστίδα είχαν την τιμητική τους στις επισκέψεις της Ε.Ο.ΠΕ. και στη συνέχεια οι Καβαλλιεράκης, Γκούντας και Ντόζης παρέδωσαν σεμινάριο στους καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.





Επόμενος σταθμός για το κλιμάκιο της Ε.Ο.ΠΕ. θα είναι το Καστελόριζο, όπου συνοδευόμενο από τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Καστελόριζου και θα παραδώσουν αθλητικό υλικό (φιλέ και μπάλες) στο σχολείο του νησιού.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο νησί της Κω.

Σχετικά Άρθρα