Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20: MVP η Κυριακή Τερζόγλου, όλες οι βραβεύσεις και οι απονομές

Πανελλήνια ,

Με τις απονομές και τις βραβεύσεις ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20. Ο ΠΑΟΚ για τρίτη φορά στην ιστορία του κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, με την κεντρική του Κυριακή Τερζόγλου να αναδεικνύεται η πολυτιμότερη αθλήτρια της διοργάνωσης αλλά και κορυφαία μπλοκέρ.

Καλύτερη επιθετικός και σέρβερ αναδείχθηκε η ακραία της Ελπίδας Αμπελοκήπων Ξανθή Τριανταφύλλου, ενώ η Ελένη Παπαδοπούλου κατέκτησε το βραβείο της κορυφαίας υποδοχέας και η Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη αυτό της καλύτερης πασαδόρου.

MVP: Κυριακή Τερζόγλου (ΠΑΟΚ
Καλύτερη επιθετικός: Ξανθή Τριανταφύλλου (ΑΣ Ελπίς)
Καλύτερη μπλοκέρ: Κυριακή Τερζόγλου (ΠΑΟΚ)
Καλύτερη σέρβερ: Ξανθή Τριανταφύλλου (ΑΣ Ελπίς)
Καλύτερη υποδοχέας: Ελένη Παπαδοπούλου (ΠΑΟΚ)
Καλύτερη πασαδόρος: Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη (ΠΑΟΚ)

Το βραβείο της MVP στη Κυριακή Τερζόγλου παρέδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και αυτό της καλύτερης μπλοκέρ ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΠΕΣΘ Μπάμπης Καρασαρλίδης.

Το βραβείο της κορυφαίας υποδοχέας στην Ελένη Παπαδοπούλου έδωσε ο Δημήτρης Σολκίδης, βοηθός προπονητής στην Εθνική νεανίδων.

Το βραβείο της κορυφαίας επιθετικού στην Ξανθή Τριανταφύλλου έδωσε ο Γιάννης Πετίδης,συντονιστής των κλιμακίων ΕΟΠΕ και αυτό της καλύτερης σέρβερ έδωσε στην ακραία της Ελπίδας η Μαρία Γαβαλά, βοηθός προπονήτρια στην Εθνική παγκορασίδων.

Το βραβείο της καλύτερη πασαδόρου έδωσε στην Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη ο Γιάννης Κυλίτσης, επί σειρά ετών προπονητής στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Την απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ έκανε ο Α' αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης.

Τα χρυσά μετάλλια στον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Νίκος Δατσέρης και ο Μανώλης Ιωαννίδης, αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Τα ασημένια μετάλλια στον ΑΣ Ελπίς που κατέλαβε την 2η θέση παρέδωσε ο Απόστολος Σταυρίδης, πρόεδρος του σωματείου ΑΣ Ελπίς.

Τα χάλκινα μετάλλια στον ΑΟ Μαρκοπούλου που κατέλαβε την 3η θέση παρέδωσαν ο Γιάννης Σταλιόπουλος, γενικός γραμματέας της ΕΠΕΣΘ και ο Γιώργος Γεωργιάδης μέλος της ΕΠΕΣΘ

Τα αναμνηστικά διπλώματα στον Απόλλωνα Πατρών που κατέλαβε την 4η θέση παρέδωσαν ο ταμίας της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Πετρίδης και το μέλος Κώστας Νταής.

Σχετικά Άρθρα