ΠΑΟΚ: Η αφιέρωση σε Τσιόγκα, Φλώρο και Ζωλασταθιάδη

Πανελλήνια ,

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Χαριτωνίδης αφιέρωσε το τρόπαιο στην άτυχη της φετινής σεζόν, Ανδρομάχη Τσιόγκα που τραυματίστηκε στο γόνατο πριν λίγους μήνες.

Η MVP της διοργάνωσης Σταματία Κυπαρίσση αφιέρωσε τον τίτλο στον Τάκη Φλώρο που ήταν ο πρώτος προπονητής που πίστεψε σε εκείνη, η καλύτερη επιθετικός Μαρία Κλέπκου στον Ηλία Ζωλασταθιάδη που την έμαθε να μην τα παρατάει ποτέ και η καλύτερη πασαδόρος Ελισάβετ Ηλιουπούλου, στην οικογένειά της και στις συμπαίκτριές της.

Γιάννης Χαριτωνίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Αφιερωμένο στην Ανδρομάχη»

«Για τον σύλλογο είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ με την πρώτη του απόπειρα έφθασε στη κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Υπάρχουν αθλήτριες που παίζουν στις γυναίκες, αθλήτριες που έχουν σχολεία, πανεπιστήμια και φυσικά τραυματισμοί. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω το τρόπαιο στην Ανδρομάχη Τσιόγκα. Η αθλήτρια τραυματίστηκε πριν 2-3 μήνες στο γόνατο και σίγουρα όταν επιστρέψει πιο δυνατή, θα της ανήκει το μέλλον. Θα έχει χιλιάδες ευκαιρίες να το αποδείξει. Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλο περιθώριο να το χαρούμε, γιατί έχουμε μπροστά μας τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία με τις γυναίκες. Να πάνε όλα καλά εκεί και σε 10 μέρες θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τα δύο πρωταθλήματα».


Σταματία Κυπαρίσση (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Στον Τάκη Φλώρο που ήταν ο πρώτος που με πίστεψε»

«Κουραστήκαμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε. Όλες μας το θέλαμε πάρα πολύ και δουλέψαμε σκληρά για να το πετύχουμε. Μπορεί να μην μαζευόμασταν να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων με τη γυναικεία ομάδα, όμως βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη Φλώρο που ήταν ο πρώτος προπονητής που με βοήθησε να εξελιχθώ ως αθλήτρια. Αφιερώνω το βραβείο στους γονείς μου που είναι δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό».

Μαρία Κλέπκου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Στον Ηλία Ζωλασταθιάδη pου με έμαθε να μην τα παρατάω ποτέ»

«Είμαστε πολύ χαρούμενες. Επιτέλους οι κόποι μας ανταμείφθηκαν γιατί όλο αυτό που πετύχαμε, ήρθε μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Είναι η τελευταία μου χρονιά ως νεάνιδα και έκλεισε αυτός ο κύκλος με τον καλύτερο τρόπο».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Θέλω να το αφιερώσω στον Ηλία Ζωλασταθιάδη. Όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου χειμώνα καλοκαίρι. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν αυτό που είμαι τώρα. Το βραβείο πάει σε εκείνον που με έμαθε να μην τα παρατάω ποτέ και με έμαθε να κυνηγάω τον στόχο μου μέχρι τέλους».

Ελισάβετ Ηλιοπούλου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Ήταν η καλύτερή μας σεζόν»

«Ήταν η καλύτερή μας σεζόν. Ο ΠΑΟΚ μας βοήθησε από τη διοίκηση μέχρι τους προπονητές για να τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό που πετύχαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια από όλες τις ομάδες.

Που αφιερώνει το βραβείο: «Στους προπονητές μου, στις συμπαίκτριές μου και φυσικά στην οικογένειά μου».

Σχετικά Άρθρα