Αλλαγιάννης: «Το Μαρκόπουλο θα φέρει εις πέρας άλλη μία μεγάλη διοργάνωση»

Πανελλήνια ,

Αρωγός στη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 στο κλειστό γυμναστήριο Μεσογείων είναι ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης. Ο κ. Αλλαγιάννης σε συνέντευξή του στο volleyball.gr μιλάει για την διοργάνωση που φιλοξενείται για δεύτερη φορά στην ιστορία στον Δήμο Μαρκόπουλου και εύχεται υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.

Για την τελική φάση του Πανελληνίου κοριτσιών Κ20 (νεανίδων) που θα φιλοξενηθεί στο Μαρκόπουλο:

«Η πόλη μας την τελευταία δεκαετία έχει πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία πολλές μεγάλες διοργανώσεις, όχι μόνο βόλεϊ αλλά και σε άλλα αθλήματα. Η εφετινή διοργάνωση και πριν μπει στη ζωή μας ο κορονοϊός, θέλαμε να την φιλοξενήσουμε στο γήπεδό μας. Έστω και με λίγη καθυστέρηση και εφόσον πλέον το επιτρέπουν οι συνθήκες, πάντα με εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα φέρουμε εις πέρας άλλη μία μεγάλη εκδήλωση. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Μαρκόπουλου αλλά και σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες και στο τέλος να αναδειχθεί πρωταθλήτρια η καλύτερη ομάδα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα των νεανίδων βρίσκεται άλλη μία σεζόν στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας:

«Τα αναπτυξιακά τμήματα του Μαρκόπουλου ανέκαθεν πρωταγωνιστούσαν στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν διαφήμιση για τον τόπο μας σε πανελλαδικό επίπεδο και μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμβάλλουν σε αυτές τις διακρίσεις, πρωτίστως στις αθλήτριες, αλλά και στους προπονητές, τους συνεργάτες, στη διοίκηση, στους γονείς των παιδιών και στον φίλαθλο κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών. Εύχομαι από καρδιάς να φθάσουν ακόμα ψηλότερα και η φετινή πορεία που καθυστέρησε να τελειώσει λόγω της πανδημίας, να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του τροπαίου».

Για το ότι το Μαρκόπουλο έχει 4 αθλήτριες της περιοχής που βρίσκονται στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες και στη γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Μ.:

«Το Μαρκόπουλο έχει μεγάλη παράδοση στις ακαδημίες του και είναι κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους. Η συνεχής δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση έχει αποτελέσματα, με τις αθλήτριες μας να πρωταγωνιστούν όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο. Το γεγονός και μόνο ότι το ρόστερ της γυναικείας ομάδα στελεχώνεται με νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες, είναι μεγάλη υπόθεση. Από μικρή ηλικία οι αθλήτριες παίρνουν σπουδαίες εμπειρίες απέναντι σε μεγαλύτερες σε ηλικία αντιπάλους, οι οποίες θα τις βοηθήσουν όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και στη ζωή τους».

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης σχολίασε τα 21 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας του Α.Ο.Μ. στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ:

«Όλα αυτά τα χρόνια το Μαρκόπουλο πορεύεται με μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Αυτή η φιλοσοφία εκ του αποτελέσματος έχει αποδώσει, με το Μαρκόπουλο να βρίσκεται ανελλιπώς στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και από τις πρωταγωνίστριες ομάδες. Με βάση τις αθλήτριες της ακαδημίας του και με νεαρά ταλέντα έχει δημιουργήσει μία παράδοση στην Ελλάδα και ως Δήμος Μαρκόπουλου θα είμαστε στο πλευρό τους για να συνεχιστεί αυτή η παράδοση και ο σύλλογος να βρίσκεται πάντα στη κορυφή του γυναικείου βόλεϊ».

*Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης με την ομάδα κοριτσιών Κ20 του Α.Ο. Μαρκοπούλου.

Σχετικά Άρθρα