Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός επενδύει στις ακαδημίες» (vid)

Πανελλήνια ,

Δύο πρωταθλήματα Ελλάδας σε άνδρες και έφηβους πανηγύρισε τους τελευταίους δύο μήνες ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος. Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο που κατέκτησε με τους «πρασίνους» σε επίπεδο εφήβων, για την ιστορική επίδοση του Ηρακλή που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός αλλά και για την ανάπτυξη του Ελληνικού βόλεϊ.

«Όταν είσαι πρωταθλητής νιώθεις ένα αίσθημα δικαίωσης και ικανοποίησης για τη δουλειά που έχεις κάνει όλη τη σεζόν. Θέλω να τονίσω κάτι που πολλοί δεν το ξέρουν. Ο Παναθηναικός και ο Ηρακλής είναι οι μόνες ομάδες που έχουν κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα σε άνδρες και έφηβους την ίδια χρονιά. Αυτό είναι ιστορικό γεγονός και είναι φιλοδοξία μας να φέρουμε το 2021 το Παναθηναϊκό ως η ομάδα που έχει πετύχει κάτι ανάλογο τέσσερις φορές.

Για τη φετινή διοργάνωση: «Καμία νίκη δεν είναι εύκολη και το να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Πράγματι η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη άλλα έπρεπε να το δείξουμε αυτό. Έχουμε αθλητές που παίζουν στις Εθνικές ομάδες και αυτό είναι κάτι που έχει καταφέρει η διοίκηση του Παναθηναικού, δηλαδή την ανάπτυξη των ακαδημιών. Ειδικά ο κόουτς Δημήτρης Μαρκάκης που κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτές τις ηλικίες».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Στην ομάδα και στον προπονητή μας Δημήτρη Μαρκάκη. Κάνει υπερβολικά πολλά πράγματα και τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά».

Για την ανάπτυξη στο ανδρικό βόλεϊ: «Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλη ποσότητα αθλητών στο βόλεϊ, ευτυχώς όμως έχουμε ποιότητα και όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε φάιναλ-4 βλέπουμε νέα ταλέντα που θα απαρτίζουν τις Εθνικές ομάδες».

Σχετικά Άρθρα