Ξεκίνημα για τα Juniors στο Anima Club στην Ανάβυσσο

BEACH VOLLEYBALL ,

Το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου ξεκινάει και το πρωτάθλημα των «μικρών» στο Beach Volley, με το Open «Κάτω των 19» της Αθήνας. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο Anima Club στην Ανάβυσσο Αττικής, με συνδιοργανωτή τον πρωταθλητή Ελλάδας Παύλο Μπελιγράτη και υπό την αιγίδα και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής εκτάκτως και για το 1ο μόνο τουρνουά πήραν παράταση μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 14.00. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Juniors ξεκινάει με τρία Open για τις ηλικίες έως 19 ετών, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, θα ακολουθήσουν οι τελικές φάσεις των διοργανώσεων Regional (περιφερειακών), και θα ολοκληρωθούν με τα τελικά σε ηλικίες Κ17, Κ19 και Κ22.

«Η συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει σκοπό τη διάδοση του βόλεϊ και του beach volley, μέσα από τις υποδομές, από αθλητικές δράσεις και τη στήριξη σημαντικών διοργανώσεων. Για την Περιφέρεια αποτελεί προτεραιότητα γιατί τα οφέλη διαχέονται στους νέους ανθρώπους και στην κοινωνία. Μία τέτοια δράση είναι και η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος JUNIORS που ξεκινάει από την Αττική και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματος» δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής Σπύρος Πάντζας.

«Με χαρά καλωσορίζω το πρώτο Juniors Open του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley στην Αθήνα και στον πολυχώρο μας στην Ανάβυσσο στο Anima Club. Εύχομαι καλή αγωνιστική παρουσία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν τόσο στα αγόρια, τόσο και στα κορίτσια. Μεγαλύτερη σημασία έχει να χαρούν αυτό το όμορφο άθλημα, οι αθλητές, οι γονείς και όλοι όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις μας και παρακολουθήσουν τους αγώνες» δήλωσε ο Παύλος Μπελιγράτης.

Χορηγοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors είναι η ARLA Protein, η VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική που ασφαλίζει όλες τις φετινές διοργανώσεις, και η GALA επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Τέλος, χορηγός επικοινωνίας είναι η ιστοσελίδα fosonline.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και κανονισμούς διοργάνωσης πατήστε ΕΔΩ.



Σχετικά Άρθρα