Kids Beach Volley Festival στην Κερατέα με θέα το μέλλον (photos - video)

BEACH VOLLEYBALL ,

Περισσότερα από 100 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 έως 12 ετών, βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα από παιδικά καμπ της Αττικής και συμμετείχαν στο Keratea Kids Beach Volley Festival. 

Το φεστιβάλ είναι μέρος του προγράμματος ανάπτυξης του beach volley της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (CEV) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και έχει ως σκοπό να έρθουν τα μικρά παιδιά σε επαφή με το beach volley, ενώ παράλληλα έγινε και περιβαλοντολλογική ενημέρωση για τον καθαρισμό των παραλιών.

Από τις 10 το πρωί και για δύο ώρες με μουσική από DJ και με σύμμαχο τις ιδανικές καιρικές συνθήκες, τα παιδιά διασκέδασαν στα εννέα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στην όμορφη παραλία στην Κερατέα και παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή και πρωταθλητή στην άμμο, Γιώργου Κοτσιλιάνου, μυήθηκαν  στα μυστικά του αθλήματος. 

Με την λήξη των αγώνων όλοι οι νέοι φίλοι του «βασιλιά» της άμμου έγιναν ένα ...κουβάρι στο κεντρικό γήπεδο που είχε στηθεί και μετά την αναμνηστική φωτογραφία, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Kids Beach Volley Festival.

Το παρών στο event έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Πάρις Ευαγγελίου και το μέλος της επιτροπής beach volley της CEV Θανάσης Ρέρρας.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής δήλωσε: «Με χαρά είδα πολλά παιδιά να έρχονται σε επαφή με το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού. Τα περισσότερα ήθελαν να συνεχίσουν να παίζουν και διασκέδασαν παίζοντας beach volley. Οι αγώνες έγιναν στην όμορφη παραλία της Κακής Θάλασσας με ιδανικές συνθήκες για τα παιδιά. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που μας εμπιστεύτηκε, την Περιφέρεια Αττικής για την υποστήριξή της, καθώς και τον Δήμο Λαυρεωτικής και τον σύλλογο Γ.Σ. Κερατέας για την διοργάνωση του φεστιβάλ».

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Πάρις Ευαγγελίου δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου υποστήριξαν το Kids Beach Volley Festival. Σκοπός είναι η ανάπτυξη του beach volley όπως και όλων των αθλημάτων και χαίρομαι που είδα τόσα πολλά παιδιά στην Κερατέα. Η αρχή έγινε και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει και συνέχεια. Η Περιφέρεια πάντα θα είναι δίπλα σε  τέτοιου είδους πρωτοβουλίες». 

Το μέλος της επιτροπής beach volley της CEV και πρόεδρος του Γ.Σ. Κερατέας Θανάσης Ρέρρας δήλωσε: «Είναι η πρώτη διοργάνωση Kids Beach Volley Festival που γίνεται από τη CEV στην Ελλάδα και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Κατά την διάρκεια παραμονής των παιδιών έγινε και περιβαλλοντολογική ενημέρωση, καθώς είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν να παίζουν το άθλημα σε καθαρές παραλίες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την Ε.Ο.ΠΕ., την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Λαυρεωτικής για την στήριξη στην υλοποίηση αυτού του φεστιβάλ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό της Ομοσπονδίας για την βοήθεια στο στήσιμο των γηπέδων και στην υλοποίηση της διοργάνωσης, τον πρώην πρόεδρο του Γ.Σ. Κερατέας για τις παροχές των καταστημάτων του στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας, καθώς και τον πρώην προπονητή της Κερατέας Αντώνη Κατσίκη». 

Σχετικά Άρθρα