Αποστολάκη, Ευθυμιοπούλου: «Διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και χρυσό στο Κ22»

BEACH VOLLEYBALL ,

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley είναι η Μαρία Αποστολάκη με την συμπαίκτριά της Δήμητρα Ευθυμιοπούλου. 

Οι 21χρονες ακραίες της Άρτεμις Κορυδαλλού αποφάσισαν να συμμετάσχουν ως δίδυμο στην άμμο του φετινού σιρκουΐ και προπονούνται καθημερινά υπό τις οδηγίες της Αρετής Τέζα. Αν και για την Αποστολάκη το beach volley δεν είναι κάτι... καινούργιο καθώς ασχολείται εδώ και 7 χρόνια, δεν ισχύει το ίδιο και για την Ευθυμιοπούλου, η οποία για πρώτη φορά δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην άμμο.



«Στην αρχή ήμουν σκεπτική και δεν ήξερα αν ήθελα να συμμετέχω. Όμως το σκέφτηκα, μίλησα με την συμπαίκτριά μου και με την Αρετή Τέζα και αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου» σχολιάζει στο volleyball.gr η Δήμητρα Ευθυμιοπούλου και η Μαρία Αποστολάκη είπε αναφορικά με τον στόχο τους: «Θέλουμε να αγωνιστούμε σε όλα τα τουρνουά και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουμε στα τελικά του Αγίου Νικολάου. Στόχος είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να μην χρειαστεί να δώσουμε αγώνες στα προκριματικά. Μεγάλος στόχος όμως παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ22».

Η προπονήτριά τους, Αρετή Τέζα, βλέπει μεγάλη προοπτική στις νεαρές αθλήτριες, τις οποίες πιέζει καθημερινά για την βελτίωσή τους. «Μας πιέζει αρκετά στις προπονήσεις. Βλέπει δυνατότητες σε εμάς, μας πιστεύει από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε μαζί και θέλει την ατομική και ομαδική μας βελτίωση».



Στην επιλογή σάλα ή άμμο, Μαρία Αποστολάκη και Δήμητρα ΕΥθυμιοπούλου απάντησαν... αφοπλιστικά. «Και τα δύο τα λατρεύουμε. Ουσιαστικά πρόκειται για διαφορετικά αθλήματα με διαφορετικές απαιτήσεις και το καθένα έχει την δική του ομορφιά και τις δικές του δυσκολίες. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανένα...» κατέληξαν με μία φωνή οι δύο αθλήτριες, δίνοντας ραντεβού για το τουρνουά Masters στην παραλία Αντιρρίου το τριήμερο 13-15 Ιουλίου.








Σχετικά Άρθρα