Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Ευκαιρία του κόσμου να δει beach volley υψηλού επιπέδου» (video)

BEACH VOLLEYBALL ,

Πόλος έλξης για τους κατοίκους του Αντιρρίου, της Ναυπάκτου και της Πάτρας είναι αυτές τις ημέρες η παραλία Αντιρρίου λόγω του 4ου τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ως πατρινός έδωσε το παρών στο Antirrion Masters συμμετέχοντας με τον συμπαίκτη του Παναγιώτη Σαλαβασίδη στα προκριματικά των ανδρών, έχοντας την... ατυχία να αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τον Δημήτρη Νιώπα και τον Θοδωρή Παπαδημητρίου.

«Η κλήρωση ήταν ιδανική για εμένα, ήθελα να παίξω με την καλύτερη ομάδα. Η αξία του Νιώπα και του Παπαδημητρίου είναι γνωστή μετά από τόσα χρόνια και τους εύχομαι στη πορεία να τα πάνε εξίσου καλά» σχολίασε ο διεθνής ακραίος ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που δίπλα στη πόλη του διεξάγεται ένα τόσο μεγάλο event. 




«Είμαι χαρούμενος που για άλλη μία χρονιά δίπλα στην Πάτρα γίνεται ένα τουρνουά Masters. Ήταν ευκαιρία και για μένα να τεστάρω τις δυνάμεις μου στην άμμο και τις αντοχές μου στον ήλιο. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει τις κερκίδες, ήδη από το πρωί υπάρχουν αρκετοί που παρακολουθούν τους αγώνες. Είναι ευκαιρία να απολαύσουν beach volley σε καλό αγωνιστικό επίπεδο».

Από τα μέσα Μαΐου, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος βρισκόταν στην Εθνική Ανδρών, με την οποία πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ταραγόνα, εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη.

«Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια φέτος που ξεκίνησε από μία καλή προετοιμασία. Σίγουρα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καρύστου που μας φιλοξένησε άριστα. Για εμένα και για τους συμπαίκτες μου οι Μεσογειακοί Αγώνες ήταν μία ωραία εμπειρία που συνοδεύτηκε με το χάλκινο μετάλλιο, που είχε πολλά χρόνια να κερδίσει η Εθνική. Δεν είναι λίγο αυτό που πετύχαμε. Όσοι συμμετείχαμε είχαμε την τύχη να ζήσουμε μία μίνι Ολυμπιάδα, καθώς είχαμε επικοινωνία με αθλητές από διάφορες χώρες και από διαφορετικά αγωνίσματα».



Σχετικά Άρθρα