Μαναβή, Τσοπούλου: «Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε» (video)

BEACH VOLLEYBALL ,

Στο δεύτερο τους τουρνουά Masters ως δίδυμο και αφού μία εβδομάδα νωρίτερα είχε προηγηθεί η 4η θέση στο τουρνουά της FIVB στο Πόρετς, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο 4ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley στο Αντίρριο.

Δήμητρα και Κωνσταντίνα μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για τη νίκη τους στο Antirrion Masters και για το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους ως ομάδα εντός και εκτός γηπέδου.



«Είμαστε πολύ χαρούμενες. Το τουρνουά μας πήγε πολύ καλά και το δέσιμο που έχουμε ως ομάδα εντός και εκτός γηπέδου είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε τον κάθε πόντο και απολαμβάνω το παιχνίδι με την Κωνσταντίνα. Όλη η δύναμη μας προέρχεται από την ομαδικότητα. Είμαστε μαζί και έτσι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορώ να πω ότι κάποια έκανε κάτι καλύτερο από την άλλη. Όλο αυτό το κάνουμε μαζί» δήλωσε χαμογελαστή η Δήμητρα Μαναβή και η συμπαίκτριά της Κωνσταντίνα Τσοπούλου τόνισε:

«Η δουλειά μας αποδίδει και είμαστε πολύ ικανοποιημένες από ότι έχουμε πετύχει. Κάθε τουρνουά είμαστε καλύτερες και έτσι θα συνεχίσουμε μαζί. Κοιτάμε κάθε τουρνουά ξεχωριστά. Το Αντίρριο τελείωσε και τώρα πάμε στην Κύπρο σε διεθνές τουρνουά και στόχος είναι να πάμε στον τελικό. Στα τελικά του Αγίου Νικολάου πάλι θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση». 






Σχετικά Άρθρα