Bodytalk Open: Χρυσό μετάλλιο για Ιωαννίδη, Κωστόπουλο και Καραγκούνη, Σαρακατσάνη

BEACH VOLLEYBALL ,

Την κορυφή του Bodytalk Open στην Καλαμάτα κατέκτησαν οι Παναγιώτης Ιωαννίδης, Βασίλης Κωστόπουλος στους άνδρες και Δήμητρα Καραγκούνη, Θεοδώρα Σαρακατσάνη στις γυναίκες.

Ιωαννίδης, Κωστόπουλος για δεύτερη συνεχή διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley κατακτούν το χρυσό μετάλλιο. Μετά το Spinos Open, Παναγιώτης και Βασίλης ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στο Bodytalk Open στην Καλαμάτα, επικρατώντας στον τελικό με 2-0 (21-14, 21-17) σετ των Χρήστου Βολουδάκη, Θωμά Καπίρη. Οι φιναλίστ δεν μπόρεσαν από την πλευρά τους να πάρουν το χρυσό μετάλλιο πάλι στην Καλαμάτα, μετά το KBV Open, του πρώτου τουρνουά του φετινού σιρκουϊ.

Στις γυναίκες, Δήμητρα Καραγκούνη και Θεοδώρα Σαρακατσάνη, λίγες εβδομάδες μετά την πρωτιά τους στo Kastoria Open, πανηγύρισαν και το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία Open. Στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησαν με 2-0 (24-22, 21-16) σετ των Πηγιάννα Μεθενίτη, Λίζα Τριανταφυλλίδη, οι οποίες δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το δεύτερο τουρνουά Open μετά από αυτό στον Πολυχώρο Nisi.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα