Πρώτη επίσημη διοργάνωση μικτού

BEACH VOLLEYBALL ,

Αυλαία για τις επίσημες διοργανώσεις Beach Volley για το 2018, με την πρωτοποριακή κατηγορία του Μικτού (2Χ2) που για πρώτη φορά αποκτά θεσμικό χαρακτήρα στη χώρα μας.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Anima Beach Academy, στο Anima Club της Αναβύσσου στις 8-9 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση εντάσσεται στην κατηγορία OPEN και θα έχει χρηματικό έπαθλο 1000 ευρώ, ενώ οι Κανονισμοί της περιγράφονται στην αντίστοιχη προκήρυξη εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής, κανονισμοί διοργάνωσης και λοιπές πληροφορίες στο bvregistration@volleyball.gr και στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.

«Με μεγάλη χαρά πριν την έναρξη της σεζόν μας, διοργανώνουμε μαζί με την Ε.Ο.ΠΕ. και την Περιφέρεια Αττικής το πρώτο επίσημο μικρό στις εγκαταστάσεις μας στο Anima beach academy by Beligratis. Φιλοδοξία μας είναι το μικτό που έχει μεγάλη απήχη στα ερασιτεχνικά τουρνουά να καθιερωθεί στις επίσημες διοργανώσεις και να έχει πλέον τους δικούς του πρωταθλητές» δήλωσε ο Παύλος Μπελιγράτης.

Χορηγοί και υποστηρικτές του τουρνουά, πέραν της Περιφέρειας Αττικής, είναι ακόμη η ARLA Protein, η Volkswagen-Kosmocar και η Gala, επίσημη μπάλα των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων.     

Σχετικά Άρθρα