Αρβανίτη, Καραγκούνη στην εκπομπή της ΕΡΤ Sportify (video)

BEACH VOLLEYBALL ,

Καλεσμένες στην εκπομπή Sportify της ΕΡΤ1 ήταν την Τρίτη 4/12 οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη. Οι παρουσιαστές της εκπομπής Γιάννης Ράνιος, Έλενα Μπουζαλά και Μιχάλης Μανουηλίδης φιλοξένησαν στο στούντιο την Εθνική ομάδα beach volley, τα μέλη της οποίας μίλησαν για το χρυσό μετάλλιο στη Σλοβενία, για την στήριξη της Ομοσπονδίας, το μέλλον τους στην άμμο και για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στον πρωταθλητισμό μετά από μία γέννα. Μου πήρε αρκετό καιρό να επανέλθω. Πέρασα μία φρικτή περίοδο, υπήρχαν μέρες που δνε μπορούσα να κάνω προπόνηση λόγω της μέσης μου. Είχα απογοητευτεί, όμως με κράτησε ότι μου έλεγαν να κάνω υπομονή. Σύγκρινα τον εαυτό μου με το 2016, κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Πλέον όμως είμαι καλά και προπονούμαι κανονικά» δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη είπε για το χρυσό στη Σλοβενία:

«Είχαμε αποφασίσει να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες. Θέλαμε να παίξουμε, να το ευχαριστηθούμε και να δούμε πως είμαστε ως ζευγάρι ξανά μετά από 2,5 χρόνια. Όσο περνούσαν οι αγώνες, είδαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, νικήσαμε το νούμερο 1 του ταμπλό και πήραμε ψυχολογία» τόνισε.



Για τη στηριξη της Ομοσπονδίας και του Βραζιλιάνου προπονητή Τίε Σαντάνα:

«Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, η Ομοσπονδία είναι πολύ δίπλα μας. Μας στηρίζει ο πρόεδρος, κ. Γιώργος Καραμπέτσος και όλο το τμήμα του beach volley. Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον ερχομό του Βραζιλιάνου τεχνικού, Τίε Σαντάνα, ο οποίος μαζί με τον Θανάση Πανούσο είναι στο προπονητικό τιμ. Αξίζει να πούμε ότι ο Πανούσος για δύο μήνες ήταν αυτός που μας προπονούσε και ήταν πάντα δίπλα μας και του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο Βραζιλιάνος έχει δώσει διαφορετικό αέρα στο άθλημα. Ο τρόπος προπόνησης είναι πιο σκληρός, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη περισσότερο και οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι. Υπάρχει μία ανανέωση και αυτό είναι πολύ καλό» δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη και η Βίκυ Αρβανίτη συμπλήρωσε:

«Η πρόσληψη του Σαντάνα θα βοηθήσει να έρθουν νέες αθλήτριες και αθλητές στο beach volley και να στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες τα επόμενα χρόνια».

Δείτε όλη την συνέντευξη των Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη στο 18ο λεπτό ΕΔΩ.










Σχετικά Άρθρα