Το MyMarket επίσημος υποστηρικτής των Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου

BEACH VOLLEYBALL ,

Τα My market, έχοντας θέσει ως στρατηγική τους προτεραιότητα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους νέους ανθρώπους, στηρίζουν με χαρά 9 νέους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, με σκοπό να συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην προετοιμασία τους για τους σημαντικούς στόχους τους μέσα στο 2019 αλλά και ενόψει του 2020, χρονιάς Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία των αθλητών. Το beach volley εκπροσωπείται από το δίδυμο των Κωνσταντίνα Τσοπούλου – Δήμητρα Μαναβή.

Οι εννέα αθλητές και αθλήτριες είναι οι:

Μάριος Αναγνώστου (Στίβος - 1500μ, 5000μ, 10000μ)

Άρτεμις Αναστασίου (Στίβος – 200μ, 400μ)

Αλεξάνδρα Ασημάκη (Υδατοσφαίριση)

Ιερόθεος Δρίτσας (Στίβος – 400μ μετ’ εμποδίων)

Οδυσσέας Μουζενίδης (Στίβος – σφαιροβολία)

Γιώργος Σπανουδάκης (Κολύμβηση – 100μ & 200μ ύπτιο, 200μ & 400μ μικτής ατομικής)

Κωνσταντίνα Τσοπούλου – Δήμητρα Μαναβή (Beach Volley)

Χρήστος Φρατζεσκάκης (Στίβος – Σφυροβολία)

Η χορηγία της αλυσίδας προς τους αθλητές και τις αθλήτριες περιλαμβάνει, πέραν της οικονομικής συνδρομής  και σημαντική υποστήριξη της διατροφής τους που αποτελεί βασικό παράγοντα της προετοιμασίας τους μέσα από τα 225 σημεία λιανικής πώλησης My market σε όλη την Ελλάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Κωνσταντίνα Τσοπούλου

«Το μπιτς βόλεϊ είναι από τα πολυέξοδα αθλήματα. Χρειάζεται να ταξιδεύουμε πολύ για να αγωνιζόμαστε σε τουρνουά του world tour προκειμένου να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η βοήθεια που λαμβάνουμε από τα My market είναι πολύ σημαντική και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να είμαστε μέλη αυτής της ομάδας που έχει και αυτή το ελληνικό εθνόσημο».

Δήμητρα Μαναβή

«Πέρσι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα και την Κωνσταντίνα ως μέλη της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ. Έπρεπε να πληρώνουμε οι ίδιες για όλα μας τα ταξίδια για να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε και φέτος να συνεχίσουμε έτσι. Η συνεργασία με τα My market μας προσφέρει ασφάλεια καθώς θα επικεντρωθούμε φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι».

Σχετικά Άρθρα