Το τεχνικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων Beach Volley

BEACH VOLLEYBALL ,

Μετά από μία περίοδο γνωριμίας του Βραζιλιάνου τεχνικού Τίε Σαντάνα, ο οποίος πήρε το χρίσμα από την Ελληνική Ομοσπονδία να είναι επικεφαλής του Εθνικού Σχεδιασμού στο Beach Volley, οριστικοποιήθηκε το σχήμα των συνεργατών που θα τον πλαισιώνουν.

Συγκεκριμένα είναι οι Θανάσης Πανούσος, Κώστας Στάικος, Φερνάντο Μπιλλήρης, καθώς και ο Στάθης Χανδρινός ο οποίος θα είναι υπεύθυνος του προγράμματος των ανδρών (θα ξεκινήσει την άνοιξη λόγω της απουσίας των αδελφών Μανδηλάρη στο εξωτερικό). Οι νέοι τεχνικοί θα έχουν και την ευθύνη των τμημάτων ανάπτυξης στην Αττική, ενώ σύντομα στο επιτελείο θα προστεθούν και οι συνεργάτες από την Θεσσαλονίκη.

Ο Θανάσης Πανούσος ήταν επί 31 χρόνια εν ενεργεία αθλητής της σάλας και της άμμου. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα βόλεϊ και τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στο beach volley.

Ο Φερνάντο Μπιλλήρης έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα Ελλάδας στο beach volley. Το 2012 με συμπαίκτη τον Μάνο Ξενάκη και το 2013 με τον Παύλο Κουζούνη. Πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έχει αφιερωθεί στην προπονητική.

Ο Κωνσταντίνος Στάικος ξεκίνησε την καριέρα του στην άμμο το 2002 στις αναπτυξιακές διοργανώσεις της Ε.Ο.ΠΕ. και παραμένει ενεργός αθλητής, συμμετέχοντας στις διοργανώσεις Masters. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην πετοσφαίριση.

Ο Στάθης Χανδρινός που θα έχει την ευθύνη των ανδρικών ομάδων, ήταν επί χρόνια αθλητής του beach volley. Τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων στο beach volley και το 2018 ήταν προπονητής της ανδρικής Εθνικής ομάδας, των πρωταθλητών Ελλάδας Βασίλη και Άγγελο Μανδηλάρη. 

Σχετικά Άρθρα