Η συνέντευξη Τύπου του καμπ Ολυμπιακής προετοιμασίας Ελλάδας, Γερμανίας στα Χανιά

BEACH VOLLEYBALL ,

Την ικανοποίηση τους για τις υψηλού επιπέδου προπονήσεις στις άρτιες εγκαταστάσεις του γυμναστικού συλλόγου beach volley Νέας Κυδωνίας στους Άγιους Απόστολους όσο και για την άψογη φιλοξενία του Δήμου Χανίων εξέφρασαν τα μέλη των εθνικών ομάδων beach volley Ελλάδας Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη και Γερμανίας Σάντρα Ίτλινγκερ, Σαντάλ Λαμπουρέρ, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, στο πλαίσιο του καμπ που διεξάγεται στη πόλη της Κρήτης.

Στο πάνελ βρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος της επιτροπής beach volley Ελένη Καζάκου, η οποία ως «οικοδέσποινα» είχε ένα λόγο παραπάνω να χαίρεται για την παρουσία των δύο ομάδων στον τόπο της.

«Καλωσορίζω τις δύο ομάδες και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχουν μπροστά τους μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Τόσο η δουλειά, όσο και η πορεία και των δύο ομάδων δείχνουν πως βρίσκονται στο… παρα 5’ για το Τόκιο και σε λίγο καιρό θα είναι στο… και 5’. Εκ μέρους της Ε.Ο.Π.Ε. θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω το Δήμο Χανίων, ο οποίος σε πραγματικά εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες μας στήριξε και μας βοήθησε, καθώς και τον γυμναστικό σύλλογο beach volley Νέας Κυδωνίας για τις παροχές που μας παρείχε. Προσωπικά ως Χανιώτισσα κιόλας, θέλω πραγματικά να φέρω κάποια μεγάλη διοργάνωση στα Χανιά, αφού η πόλη μας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγάλα ραντεβού, τελικούς μέχρι και τουρνουά 2 αστέρων» δήλωσε η Ελένη Καζάκου».



Εκ μέρους του Δήμου Χανίων μίλησε η Προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου, Λίνα Ψούνη η οποία έκανε κάλεσμα στα νέα παιδιά να πάνε στους Αγίους Αποστόλους και να παρακολουθήσουν προπονήσεις beach volley στο υψηλότερο επίπεδο.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε και ο ταμίας του συλλόγου Νέας Κυδωνίας beach volley Γιάννης Καρπουζάς, ο οποίος είναι στο πλευρό της Εθνικής ομάδας από την πρώτη της ημέρα στους Αγίους Αποστόλους και παρέχει στις αθλήτριες όλα όσα χρειάζονται για να προπονούνται με τις μεγαλύτερες ανέσεις.

Βίκυ και Πένυ και οι Γερμανίδες Σάντρα Ίτλινγκερ, Σαντάλ Λαμπουρέρ και οι ομοσπονδιακοί τους προπονητές Τίε Σαντάνα και Βέντοι  στις δηλώσεις τους, ευχαρίστησαν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του καμπ.

«Οι συνθήκες εδώ είναι υπέροχες. Πολλές από τις ξένες ομάδες που τέτοια περίοδο πάνε στην Τενερίφη για προετοιμασία, θα μπορούσαν κάλλιστα να έρθουν στα Χανιά. Η άμμος είναι πολύ καλή, οι υποδομές εξαιρετικές, ο καιρός υπέροχος. Νομίζω πως όχι μόνο τουρνουά Master, αλλά και τουρνουά World Tour 2 αστέρων, θα μπορούσε να διοργανωθεί εδώ» δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη και συνέχισε:

«Το τουρνουά στην Κίνα στο οποίο θα λάβουμε μέρος, θα είναι το δεύτερο 4άστερο τουρνουά που θα αγωνιστούμε με αρκετή πίεση και πολύ δυνατές αντιπάλους. Επειδή θα αρχίσουμε τις προσπάθειες μας από τα προκριματικά, θέλουμε αρχικά να προκριθούμε στο κυρίως ταμπλό και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε όπως πάντα, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η Πένυ Καραγκούνη από την πλευρά της εξέφρασε την θλίψη της για τις καταστροφές και τις απώλειες ζωών από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τα Χανιά.

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για όσα πέρασαν τα Χανιά το προηγούμενο διάστημα και τους ανθρώπους που χάθηκαν. Παρόλα τα δεινά που πέρασε ο Δήμος, είναι αξιέπαινο το γεγονός ότι στηρίζει την προσπάθειά μας και ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση»

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Χιωτάκη, προσέφεραν σε κάθε μέλος των αποστολών, ως δώρο από ένα βιβλίο για τα Χανιά.

Το καμπ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου.


Σχετικά Άρθρα