Ξεκινούν τα Open και στη κατηγορία του μικτού

BEACH VOLLEYBALL ,

Ξεκινούν για φέτος και οι επίσημες διοργανώσεις Beach Volley στην κατηγορία του μικτού με το Open στο Karavi Club την Κυριακή 26 Μαΐου.

Μετά την επιτυχημένη δοκιμαστική διοργάνωση του 2018 (Anima Club, 8-9 Σεπτεμβρίου 2018) και την ανακήρυξη των πρώτων πρωταθλητών της κατηγορίας (Κώστας Στάικος-Άννα Κουμβάκη), φέτος το πρωτάθλημα του μικτού αποκτάει μορφή σιρκουί και θα υπάρξουν τελικοί, όπου θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές για το 2019.

Τα τουρνουά Μικτού θα είναι κατηγορίας Open με ελεύθερο αριθμό συμμετοχών, ενώ ο τελικός θα είναι για περιορισμένο αριθμό με τις καλύτερες ομάδες της βαθμολογίας.  

Η κατηγορία μικτού αναπτύσσει διεθνώς μεγάλη δυναμική ακολουθώντας τα βήματα άλλων αθλημάτων όπως το τένις, ενώ η πρωτοποριακή εφαρμογή του θεσμού στην χώρα μας θα αποτελέσει και ένα «μπούσουλα» για αξιολόγηση σε διεθνές επίπεδο.        

Οργανωτικά ισχύουν οι ίδιες συνθήκες με τα Open ανδρών-γυναικών (βλέπε ΕΔΩ), ενώ για τα αγωνιστικά θέματα ισχύει η προκήρυξη αγώνων που περιλαμβάνει και τις μικρές διαφοροποιήσεις των κανονισμών όπως το ύψος του φιλέ και οι πόντοι ανά σετ (βλέπε ΕΔΩ). 

Πληροφορίες για το 1ο Mixed Doubles (2X2) Open ΕΔΩ που διοργανώνει η Beach Life Experience με το Karavi Sports Club, ενώ μέχρι τέλος Μαΐου θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν σταθμό ανά μήνα μέχρι τον τελικό του Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα