Chania OPEN: Χρυσό μετάλλιο για Γεωργακόπουλο, Αραμπόπουλο και Βλασερού, Πολίτη

BEACH VOLLEYBALL ,

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στα φετινά τουρνουά OPEN του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατέκτησε ο Νεκτάριος Γεωργακόπουλος. Ο 41χρονος Κρητικός, αυτή την φορά με συμπαίκτη τον Στάθη Αραμπόπουλο, έφθασαν στην πρώτη θέση του βάθρου στο Chania OPEN που διεξήχθη στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά και στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. beach volley Νέας Κυδωνίας Χανίων. Μία εβδομάδα νωρίτερα, ο Γεωργακόπουλος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο South BV OPEN με συμπαίκτη τον Αντιόλ Κόλα.

Στην κατηγορία των γυναικών, οι αθηναίες Παναγιώτα Βλασερού, Ελεάνα Πολίτη νίκησαν τις κρητικιές από το Ηράκλειο, Έλλη Μανάη, Μαρίας Πατεράκη και πήραν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό σιρκουί. 

Από 37,5 βαθμούς πρόσθεσαν οι νικητές στην ατομική τους βαθμολογία, ενώ 33,8 πήραν οι φιναλίστ. 

Στον τελικό των ανδρών, υπό το φως των προβολέων και σε κατάμεστο γήπεδο, οι Γεωργακόπουλος, Αραμπόπουλος νίκησαν με 2-1 (21-18, 25-27, 15-13) τους Μονιάκη, Ρουμελιωτάκη, σε ένα παιχνίδι που «έσπασε καρδιές» και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

Στις γυναίκες αντίστοιχα οι κρητικιές, Μαρία Πατεράκη, Έλλη Μανάι, δεν άντεξαν μέχρι τέλους στην ηρωϊκή  αντεπίθεση του αθηναϊκό δίδυμου, των Παναγιώτας Βλασερού και Ελεάνας Πολίτη.

Τα αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα των γυναικών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα