Το φεστιβάλ μπιτς βόλεϊ των ρεκόρ στην Πάρο

BEACH VOLLEYBALL ,

Ένα φεστιβάλ πολλών αστέρων ολοκληρώθηκε στην Πάρο. Συγκεκριμένα 256 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν σε 7 κατηγορίες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ τις προηγούμενες ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευη είχαμε άλλες 3 κατηγορίες με το Paros Local Tournament και επιπλεόν 48 αγωνιζόμενους που κέρδισαν την είσοδο τους στην μεγάλη γιορτή του ερασιτεχνικού μπιτς βόλεϊ.

Στα εξω-αγωνιστικά δρώμενα το iBeach Volleyball Club είχε οργανώσει διάφορα events που διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το βράδυ διοργανώθηκε karaoke έως τις πρώτες πρωινές ώρες με παρουσιαστές την ραδιοφωνική παραγωγό Ευαγγελία Τσιορλίδα και τον Σταύρο Βλαχάκη, ενώ τον ρόλο των κριτών είχαν αναλάβει η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Λορέντζο Χαλκούσης. Τις επόμενες τρεις ημέρες διοργανώθηκαν events σε διάφορα μέρη της Πάρου και της Αντίπαρου.

Στο αγωνιστικό μέρος διεξήχθησαν 185 αγώνες στα 5 γήπεδα του Ν.Ο. Πάρου σε μόλις 2 αγωνιστικές ημέρες με τους μεγάλους τελικούς το βράδυ της Κυριακής υπο το φως των προβολέων, lounge μουσικής και τον καθιερωμένο σχολιασμό απο το μικρόφωνο του κου. Χαλκούση. Καθ'όλη την διάρκεια των αγώνων τα γήπεδα και η παραλία ήταν γεμάτα ενώ στους τελικούς η ατμόσφαιρα ήταν μαγική.



Νικητές στο Gold Ανδρών οι Παπαγγελόπουλος / Αριστόπουλος με φιναλίστ τους Σασάτη / Αλεξανδρόπουλο ενώ στο γυναικείο Gold Χρυσομαλλίδη / Σωτηρίου κέρδισαν τις Πασιαλή / Λάζαρη. Τέλος στο Open του μικτού Κογκαλίδης / Μπέμπη επικράτησαν των Βλαχάκη / Χρυσομαλλίδη.

Τόσο στις απονομές των μεταλλίων και τις ειδικές βραβεύσεις όσο και καθ’όλη την διάρκεια του τουρνουά παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου κος. Κωβαίος, ο έπαρχος Πάρου κος. Μπίζας, ο δημοτικός σύμβουλος κος. Μικές, ο πρόεδρος του Ν.Ο Πάρου κος. Κουντρομιχάλης, ο έφορος του τμήματος beach volley Ν.Ο.Π κος Καβάλης και ο εκπρόσωπος του iBeach Volleyball Club κος Βλαχάκης.

Το iBeach Volleyball Club ευχαριστεί θερμά τον Ν.Ο. Πάρου, τον δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑ Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το τμήμα Beach Volley της Ε.Ο.ΠΕ καθώς και τους υποστηρικτές μας Blue Star Ferries, Linkart, Stratos Rental,  Hotel Galinos, Polos Tours, SUN.SET, Kialoa Bar καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Ηχω FM, Sportcyclades, Sportcyclades24 και Paros Press.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους αθλητικούς ταξιδιώτες που μας τιμήσαν με την παρουσία τους αλλά και τους εθελοντές και το staff που εργάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα η διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα