Το «Καράβι Club» γιορτάζει 40 χρόνια «ζωής» με το Continental Cup

BEACH VOLLEYBALL ,

To Karavi Club στην παραλία του Σχινιά συμπληρώνει εφέτος 40 χρόνια «ζωής». Ιδρύθηκε το 1979 και το 1981 διοργάνωσε τα πρώτα τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα με την συμμετοχή πολλών κορυφαίων ονομάτων της εποχής. Για τέσσερις δεκαετίες η επιχείρηση του Χαράλαμπου Μανιάτη διοργανώνει κορυφαία τουρνουά, όπεν, Μάστερς των Πανελληνίων σιρκουί αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Το 2014 και συγκεκριμένα 21-22 Ιουνίου φιλοξένησε τους αγώνες της Α΄φάσης του Continental Cup.

Διαθέτει 6 γήπεδα μπιτς βόλεϊ με χαλαζιακή άμμο κορυφαίας ποιότητας διεθνών προδιαγραφών FIVB. Μάλιστα το κάθε ένα από τα γήπεδα φέρει όνομα θρύλων του μπιτς βόλεϊ και του βόλεϊ. Το κεντρικό έχει ονομαστεί «Βάσω Καραντάσιου-Μιχάλης Τριανταφυλλόδης». Τα υπόλοιπα γήπεδα λέγονται «Γιάννης Φάκας», «Ηλίας Αραμπατζής», «Μανώλης Ρουμελιώτης», «Ρούλης Αγραπιδάκης» και «Δημήτρης Καζάζης».



Για τις ανάγκες του Continental Cup 2019 τα δύο κεντρικά γήπεδα που έχουν την ίδια κατεύθυνση ενοποιήθηκαν σε ένα κεντρικό όπου υπάρχουν εξέδρες 300 θεατών και εγκαταστάσεις επισήμων και δημοσιογραφικών. Επίσης πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκαν ειδικοί προβολείς τεχνολογίας LED με προδιαγραφές για τηλεοπτική μετάδοση νυχτερινών αγώνων.

Η παραλία μπροστά από το Karavi Club στην παραλία του Σχινιά πήρε το 2019 και για 18η χρονιά γαλάζια σημαία από το ΠΑΚΟΕ. «Έχουμε προετοιμάσει την εγκατάσταση για να φιλοξενήσουμε την κορυφαία διοργάνωση. Ομάδες από όλη την Ευρώπη μας δίνουν συγχαρητήρια και μας δηλώνουν πως το Κaravi Club είναι η πιο όμορφη και η πιο οργανωμένη εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ στην Ευρώπη», είπε ο διευθυντής λειτουργίας και ιδιοκτήτης Χαραλάμπος Μανιάτης.

Σχετικά Άρθρα