Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το IOS OPEN ONE* STAR

BEACH VOLLEYBALL ,

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά beach volley Ios Open One Star FIVB World Tour 2019 στην παραλία Μυλοπότα της Ίου 14-16 Ioυνίου 2019, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλους τους συντελεστές της άρτιας και επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης που πρόβαλε τον ελληνικό αθλητισμό και την χώρα μέσα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της κρατικής τηλεόρασης αλλά και του συνόλου των ΜΜΕ, ανέδειξε το Ολυμπιακό άθλημα του beach volley και μετά από 13 χρόνια έβαλε και πάλι την Ελλάδα στον χάρτη των διοργανωτών των κορυφαίων τουρνουά της σειράς FIVB World Tour.

Στο μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, τον όμιλο Luxurios και ιδιαίτερα στην ιδιοκτήτρια του Ομίλου, κα Βάσω Πετρίδου, για την άψογη φιλοξενία, την άριστη συνεργασία και την άρτια οργάνωση με βάση τα υψηλά στάνταρς της FIVB.

Στον διευθυντή της διοργάνωσης, κ. Βαγγέλη Πολυμερόπουλο για την καθοριστική συμβολή του στην οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικά στον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη ο οποίος προέρχεται από το άθλημα του βόλεϊ.

Στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Sea Jets που με την ευγενική χορηγία της εξασφάλισε την ασφαλή, ταχύτατη και απρόσκοπτη μετακίνηση αθλητών, διαιτητών και του προσωπικού μέσα στη καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Στην εταιρεία Unity που ετοίμασε τον ρουχισμό των αθλητών, αθλητριών, διαιτητών  και προσωπικού, στο μεταλλικό νερό Ζαγόρι, στην αθλητική εταιρεία Under Armour, στην Volkswagen-Kosmocar, στην εταιρεία ζυμαρικών Melissa καθώς και στους εθελοντές, μέλη των ακαδημιών βόλεϊ του Α.Σ.Ίος.

Τέλος, στο τεχνικό και δημοσιογραφικό προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την κάλυψη των τηλεοπτικών μεταδόσεων και των υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που ανέδειξαν το άθλημα και διαφήμισαν την Ελλάδα και ειδικά την Ίο και τις Κυκλάδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σχετικά Άρθρα