Νίκες για Νιώπα/Παπαδημητρίου και τα αδέρφια Μανδηλάρη - «τελικός» της Ελλάδας με την Σουηδία

BEACH VOLLEYBALL ,

Με δύο νίκες των Δημήτρη Νιώπα/Θοδωρή Παπαδημητρίου και των αδερφών Μανδηλάρη, Βασίλη και Άγγελου επί του Κοσόβου ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα του D' ομίλου του CEV Continental Cup στο «Καράβι Club» του Σχινιά. Οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών έχουν μία δεύτερη ευκαιρία για να κατακτήσουν την δεύτερη θέση στον όμιλο που οδηγεί στη Β' φάση του προολυμπιακού τουρνουά, τον Μάιο του 2020. 

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης ημέρας της διοργάνωσης, οι πρωταθλητές Ελλάδας, Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης επικράτησαν των Bytyci/Lumi με 2-0 (21-09, 21-16) σετ, ενώ το ίδιο εύκολο έργο είχαν και οι Νιώπας/Παπαδημητρίου. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με την σειρά τους Berisha/Mustafa 2-0 (21-14, 21-14) σετ και έδωσαν την ευκαιρία στην Ελλάδα να συνεχίζει να ελπίζει για την Ολυμπιακή πρόκριση.



Έτσι, οι δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν στις 15.00 τις αντίστοιχες της Σουηδίας και σε περίπτωση νίκης και των δύο διδύμων, η Ελλάδα θα προκριθεί στον επόμενο γύρο. Αν στα δύο παιχνίδια κάθε χώρα πάρει από μία νίκη, τότε θα υπάρξει και τρίτο παιχνίδι για να καθοριστεί η χώρα που θα προκριθεί ως δεύτερη στον όμιλο, πίσω από την Τουρκία.
Υπενθυμίζουμε, την πρώτη ημέρα οι ελληνικές ομάδες γνώρισαν δύο ήττες στο τάι μπρέικ από τους Σουηδούς και το μεσημέρι θα προσπαθήσουν να πάρουν ρεβάνς και το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Σχετικά Άρθρα