Σπίνος OPEN: Τρίτωσαν τα χρυσά Κανέλλος/Χατζηνικολάου, πρώτη θέση για Μολδοβανίδη/Σαμπάτη

BEACH VOLLEYBALL ,

Το τρίτο τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο σιρκουί και δεύτερο στην άμμο του Kalamata Beach Volley πανηγύρισαν οι Ιάσονας Κανέλλος, Δημήτρης Χατζηνικολάου. Πρώτο φετινό χρυσό στα τουρνουά OPEN για το δίδυμο Τατιάνα Μολδοβανίδη, Ιφιγένεια Σαμπάτη.

Συναρπαστικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο τρίτο συνεχόμενο τουρνουά Σπινος OPEN, με τους αθλητές να τα δίνουν όλα στην πόλη της Μεσσηνίας, μία εβδομάδα πριν το πρώτο MASTERS για το 2019 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μετά το KBV OPEN, η ομάδα των Ιάσονα Κανέλλου, Δημήτρη Χατζηνικολάου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στο ΣΠΙΝΟΣ OPEN, φθάνοντας τα τρία χρυσά φέτος, μαζί με αυτό στο Κaravi OPEN. Στον τελικό της διοργάνωσης στην Καλαμάτα, το νεαρό δίδυμο νίκησε τους Νίκο Ντόντη, Γιώργο Καντιώτη με ανατροπή 2-1 (12-21, 21-14, 20-18), με το τάι μπρέικ να κρίνεται στους 38 πόντους.

Μετά από τον χαμένο τελικό στο Karavi OPEN, οι Τατιάνα Μολδοβανίδη, Ιφιγένεια Σαμπάτη κατέκτησαν το πρώτο τους τίτλο στο πανελλήνιο σιρκουί 2019. Στον τελικό, νίκησαν την Λίζα Τριανταφυλλίδη και την Πέρσα Σακελλαρίδη με 2-0 (21-12, 21-14) σετ. Να αναφερθεί ότι η Λίζα Τριανταφυλλίδη αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς της στο πόδι.

Τις απονομές στους νικητές και στις νικήτριες έκανε η ιδιοκτήτρια της χορηγού εταιρείας που υποστήριξε την διοργάνωση, Καφέ Σπίνος, κ. Λευκή Σπίνου.

Τα αποτελέσματα ανδρών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα