Thessaloniki Juniors Open: Τα προημιτελικά των κοριτσιών και τα ημιτελικά των αγοριών

BEACH VOLLEYBALL ,

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της πρώτης ημέρας, βγήκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών στα κορίτσια και των ημιτελικών στα αγόρια του Thessaloniki Juniors Open, δεύτερου τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Avant Garde στην Καρδία της Θεσσαλονίκης.

Βασιλική Ευαγγελοπούλου/Ελένη Χατζηευστρατιάδου-Μαρία Παύλου/Περσεφόνη Παύλου και οι Ελπίδα Πιτσιγκώνη/Σωτηρία Μότσιανου-Αγάπη Μπρούκς/Αγνή Τριλυράκη είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών, ενώ απευθείας στα ημιτελικά πέρασαν τα αδέρφια οι Χριστίνα Αρμόνη/Χρύσα Αρμόνη και οι Ειρήνη Λιέπουρη/Ισιδώρα Λιέπουρη από την κατηγορία Κ17 κοριτσιών.

Από την κατηγορία Κ19 κοριτσιών προκρίθηκαν στην οκτάδα οι Παμαίρη Αφεντάκη/Κορνέλη Αμαλία Σιαράβα-Ειρήνη Γρατσία/Τριανταφύλλου Μαρία-Ειρήνη και οι Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου/Θένια Τσαλικούση-Φωτεινή Πανταζή/Σωτηρία Πιλιτσίδου, ενώ ήδη στις τέσσερις καλύτερες ομάδες πέρασαν οι Λαμπρινή Γεωργαντά/Κατερίνα Σακκά και οι Ελισάβετ Βελεσιώτη/Μαρία Κουμπαρά.

Τα προημιτελικά των κοριτσιών θα ξεκινήσουν στις 10:00.

Όσον αφορά τα αγόρια της κατηγορίας Κ17 στα ημιτελικά θα αγωνιστούν τα ζευγάρια Κοσμάς Σούλης/Γεώργιος Τοσχουνίδης-Ανδρέας Ιωνάς/Χαράλαμπός Παξιμαδάκης και οι Αλέξανδρος Νταφούλης/Άγγελος Τριανταφύλλου-Αρίσταρχος Καναγκίνης/Νίκος Καούνης, ενώ στην Κ19 θα αναμετρηθούν οι Αλέξανδρος Μπαλίνης/Τριαντάφυλλος Ρεστέμης-Θεοχάρης Ζλατιντσής/Χρήστος Σαλταφερίδης και οι Ιάκωβος Καφούρος/Χρήστος Τσιγαρίδας-Χρήστος Βουτυρίτσας/Θεόδωρος Δορδοκίδης. O πρώτος αγώνας για το εισιτήριο στον τελικό θα διεξαχθεί στις 10:00.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα