Την Παρασκευή (12/07) ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Mytilini OPEN (02-04/08)

BEACH ,

Για πρώτη φορά η Μυτιλήνη θα φιλοξενήσει διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Το διάστημα 02-04 Αυγούστου στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί το Mytilini OPEN, με συντελεστή βαθμολογίας 0,4 και αναμένεται να προσεγγίσει τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες.

Συνδιοργανωτής είναι o Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος "Εν Γνώσει" και το τουρνουά γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η Μυτιλήνη είναι μια πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου Λέσβου. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του νομού Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με πληθυσμό 27.545 κατοίκους.

Οι αγωνες θα γίνουν στην παραλία Τσαμάκια στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα δημιουργηθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Χορηγοί του Mytilini OPEN είναι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, οι οποίες θα βοηθήσουν στην μετακίνηση των αθλητών/αθλητριών από την Αθήνα στην Μυτιλήνη. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948.183605 (Βύρων Χατζηελευθερίου), 6932.062146 (Μαίρη Σταματάκη).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν την Παρασκευή 12 Ιουλίου και οι ομάδες μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής απευθείας στην ιστοσελίδα του διοργανωτή στο www.aegeanevents.gr ή να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα (ΕΔΩ) και να την αποστείλουν στο e-mail: aegeanevents@hotmail.com

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα