Βίκυ Αρβανίτη: «'Ερχομαι στην Πάτρα για μετάλλιο»

BEACH VOLLEYBALL ,

Συνέντευξη στο επίσημο site των Μεσογειακών αγώνων που θα φιλοξενηθούν στην Πάτρα (25-31 Αυγούστου) παρέθεσε η πρωταθλήτρια του Beach Volley Βίκυ Αρβανίτη. Αναλυτικά η συνέντευξη έχει ως εξής: 


Μια από τις πολλές ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο στους παράκτιους μεσογειακούς αγώνες της Πάτρας είναι στο beach volley από το δίδυμο της εθνικής ομάδας Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη.

Είναι περιττό να μιλήσουμε για τις τεράστιες διακρίσεις  της Βίκυς Αρβανίτης στο άθλημα με συμμετοχή σε τρεις ολυμπιάδες, παγκόσμια πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά τουρνουά.

Η Βίκυ Αρβανίτη τους τελευταίους μήνες έχει ενώσει πάλι τις δυνάμεις της με την Πένυ Καραγκούνη και ήδη το ζευγάρι κάνει θαύματα και είναι λογικό οι φίλοι της Πάτρας να περιμένουν πως και πως την παρουσία του κορυφαίου διδύμου στο μπιτς βολεϊ.

«Δεν έχω ξανααγωνιστεί στη Πάτρα και αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρα για μένα» είπε η Βίκυ Αρβανίτη ενόψει της συμμετοχής της στους παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες της Πάτρας και πρόσθεσε: «Η φίλη μου η Βάσω Καραντάσιου είναι κοινός παρονομαστής του beach volley της Πάτρας, τα τελευταία χρόνια ζει μονιμά στη πόλη, ξέρω πως έχει κάνει ήδη πολλά πράγματα και είμαι σίγουρη πως θα έχω μεγάλη στήριξη στις κερκίδα».

Η Ελληνίδα αθλήτρια έρχεται με … άγριες διαθέσεις στην Αχαϊκη πρωτεύουσα και βάζει ψηλά τον πήχη…

«Μπορεί οι παράκτιοι Μεσογειακοί να μην είναι το πιο δυνατό τουρνουά τη φετινή σεζόν όμως και μόνο το γεγονός ότι γίνεται στην Ελλάδα, με κάνει να θέλω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στόχος μου είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Με την ευκαιρία των αγώνων, θέλω να σημειώσω και το εξής. Είναι πολύ σημαντικό που μια τέτοια διοργάνωση με ταυτόχρονη διεξαγωγή αθλημάτων, γίνεται σε μια πόλη της επαρχίας γιατί δίνει την ευκαιρία σε όλους να δουν από κοντά αθλήματα που διεξάγονται στη παραλία κα η Πάτρα είναι ιδανική για αυτή την περίπτωση».

Τέλος η 34χρονη πρωταθλήτρια ανέπτυξε και ένα άλλο στόχο που θέλει να πετύχει με την παρουσία της στη Πάτρα.. 

«Εκτός από την διάκριση στους παράκτιους, δική μας φιλοσοφία είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος ειδικότερα στην επαρχία και οι Μεσογειακοί είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε κοντά με φίλους του αθλήματος και για αυτό τους θέλουμε κοντά μας » κατέληξε η Βίκυ Αρβανίτη.

Σχετικά Άρθρα