Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για τα τελικά Κ22 στις Ράχες

BEACH VOLLEYBALL ,

Ένα υπέροχο διήμερο με δυνατές αναμετρήσεις στην άμμο του Πολυχώρου Nisi για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στις ηλικίες κάτω των 22 ολοκληρώθηκε.

Η Κρήτη ήταν αυτή που έλαμψε στην κατηγορία των νέων γυναικών, με την Γεωργίνα Αντωνακάκη και την Ιωάννα Περδικάκη να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο, ενώ στην κατηγορία νέων ανδρών το δίδυμο Αντιόλ Κόλα και Παναγιώτης Ιωαννίδης κατέκτησε την πρώτη θέση μετά από ένα φανταστικό αγώνα απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης, τους Ιάσονα Κανέλλο και Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα δίνοντας ψυχή και σώμα καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου που αγκάλιασε την διοργάνωση.

Σε πολύ θετικό κλίμα και οι δηλώσεις όλων των επισήμων και εκπροσώπους των τοπικών φορέων που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Γιώργος Κοτρωνιάς (Βουλευτής Φθιώτιδος): «Πολύ σημαντικό που πραγματοποιούνται τέτοια τουρνουά στον τόπο μας»

«Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι στον πολυχώρο Νisi στις Ράχες. Παρακολούθησα μια άρτια διοργάνωση. Πολλά θερμά συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρισης, στους διοργανωτές και στους αθλητές που έλαβαν μέρος σε αυτή την διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό που πραγματοποιούνται τέτοια τουρνουά στον τόπο μας και σε μια περίοδο που έχουμε ανάγκη τον τουρισμό».

Ευθύμιος Καραΐσκος (Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος): «Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και μετείχαν σε αυτό το τουρνουά»

«Τέτοιες διοργανώσεις αξίζουν την στήριξη της Περιφέρειας. Έγινε ένα ακόμα πετυχημένο τουρνουά στις Ράχες, όπως πρόπερσι και πέρσι. Είναι μια διοργάνωση που προκαλεί το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας σε μια εποχή που χρειαζόμαστε τέτοια γεγονότα για να προσελκύσουμε κόσμο. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τέτοιου είδους προσπάθειες και θα τις στηρίξουμε και στο μέλλον».

Χρήστος Αλεξίου (Νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Στυλίδος): «Προτεραιότητά μας ο αθλητισμός»

«Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για το άψογο τουρνουά, αλλά και στους αθλητές για το θέαμα που πρόσφεραν. Για εμάς θα είναι προτεραιότητα ο αθλητισμός στο Δήμο μας και θα στηρίξουμε με όσες δυνατότητες έχουμε τέτοιες διοργανώσεις. Θα διεκδικήσουμε ως Δήμος Στυλίδος και ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις για το 2020». 

Καίτη Καραγιώργου (Αντιδήμαρχος Στυλίδος):  «Θέλουμε να κάνουμε πιο μεγάλες διοργανώσεις στις Ράχες»

«Ο Δήμος Στυλίδος στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις. Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε, διότι χρειαζόμαστε το μπιτς βόλεϊ στον τόπο μας. Θέλουμε να κάνουμε πιο μεγάλες διοργανώσεις και θα προσπαθήσουμε για αυτόν το σκοπό. Οι διοργανωτές είναι άψογοι στην δουλειά τους, διότι την κάνουν χρόνια».

Βασίλης Ράπτης (Υπεύθυνος διαιτησίας και εκπρόσωπος ΕΟΠΕ)

«Οι Ράχες απέδειξαν ότι κατέχουν δικαίως μία σημαντική θέση στο άθλημα του Beach Volley, πέραν της μεγάλης ιστορίας από την δεκαετία του ’90, τις 3 τελευταίες χρονιές συνδιοργανώνουν με επιτυχία τελικές φάσεις αναπτυξιακών διοργανώσεων. Να ευχαριστήσουμε τον Φίλιππο Ουρανίδη την ψυχή του Πολυχώρου Nisi και τους συνεργάτες του καθώς και όλους τους τοπικούς φορείς που στήριξαν τους αγώνες. Η Ομοσπονδία δίνει μεγάλη βαρύτητα στις αναπτυξιακές διοργανώσεις που θεωρούμε ότι διαμορφώνουν το μέλλον του αθλήματος, και τιμούμε τους συνδιοργανωτές που βοηθούν στην συνεχή βελτίωση τους».    

Φίλιππος Ουρανίδης (Ιδιοκτήτης του Πολυχώρου Nisi): «Είναι μέσα στα πλάνα μας να κάνουμε ένα master»

«Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν εξαιρετικό. Το σημαντικό είναι ότι ο πολυχώρος nisi καταφέρνει και κάνει αυτά τα τουρνουά άρτια και θέλει να τα συνεχίσει, να τα εξελίσσει και να τα μεγαλώνει. Αυτό εκτιμάται από την Ομοσπονδία και από εμάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην περιφέρεια που ήταν συνδιοργανωτής. Τού χρόνου περιμένουμε πιο καλά πράγματα και ίσως μεγαλύτερα. Είναι μέσα στα πλάνα μας να κάνουμε ένα master».

Κατερίνα Κούτρα (Υπεύθυνη φιλοξενίας): «Να συνεχίσουν οι διοργανώσεις στις Ράχες»

«Φέτος η διοργάνωση στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Είναι η τρίτη χρονιά που φιλοξενούμε ένα τουρνουά Junior στην περιοχή μας. Αυτή τη φορά κάναμε το Κ22 κάτι που ήταν πιο εύκολο για εμάς στο θέμα της συνεννόησης. Υπήρχε μεγάλη κατανόηση από τα παιδιά και πήγαν όλα όπως είχαν προγραμματιστεί. Οι αθλητές ήταν όλοι συγκεντρωμένοι σε ένα ξενοδοχείο κι ερχόντουσαν το πρωί να κάνουν τους αγώνες οι οποίοι ήταν πολύ δυνατοί. Σε αυτό βοήθησε και η εμπειρία των αθλητών, αφού είχαν συμμετάσχει και σε αλλά πανελληνία. Θα θέλαμε να συνεχίσουν οι διοργανώσεις εδώ και νομίζω ότι ο κόσμος αγαπάει την περιοχή. Να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την άψογη συνεργασία και τους διαιτητές, που κατεύθυναν τα παιχνίδια άψογα. Επίσης, να ευχαριστήσω τους αθλητές για το υψηλό επίπεδο που μας προσέφεραν, αλλά και όσους μας βοήθησαν για αυτή την διοργάνωση». 

Με την ολοκλήρωση του Κ22 Juniors Final η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές του τουρνουά, τον Πολυχώρο Nisi και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία και το 3ο κατά σειρά αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώνουν στην όμορφη τοποθεσία των Ραχών. Επίσης τον Δήμο Στυλίδος, τον Ερυθρό Σταυρό και όλους όσοι βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Και για μία ακόμη φορά να αναφέρουμε για την σημαντική συμβολή τους, τους χορηγούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors, τα προϊόντα ARLA Protein, τον καφέ frappuchino των Starbucks, την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, την Volkswagen-ΚΟSΜΟCAR και τον προμηθευτή αθλητικού υλικού GALA. Τέλος, τον χορηγό επικοινωνίας fosonline.gr αλλά και όλους τους τοπικούς χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα