Φίλιππος Ουρανίδης: «Στόχος του Πολυχώρου Nisi η διεξαγωγή ενός master»

BEACH VOLLEYBALL ,

Ο Φίλιππος Ουρανίδης είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις πετυχημένες διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ που φιλοξενούνται τα τελευταία τρία χρόνια στον Πολυχώρο Nisi. Ο Ουρανίδης μίλησε στο volleyball.gr για την ραγδαία άνοδο των διοργανώσεων στις Ράχες Στυλίδας και αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια, μεγάλο στόχο την διεξαγωγή ενός τουρνουά Masters.

Για την διοργάνωση του K22:

«Σαν NISI φροντίσαμε και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια άψογη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν, αθλητές, προπονητές και συνοδούς, για την άψογη συμπεριφορά τους, αλλά και για το feedback που μας βοηθά έτσι ώστε οι διοργανώσεις αυτές να είναι άψογες και χρόνο με το χρόνο να γίνονται καλύτερες».

Για το επίπεδο των παιδιών στις Ράχες:

«Το επίπεδο των αθλητών ήταν υψηλό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες να παρακολουθήσει εντυπωσιακά ματς. Οι αθλητές-τριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τις δύο ημέρες και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Για τα μελλοντικά του σχέδια:

«Σαν NISI ο αθλητισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής μας. Βασικό για εμάς είναι σε κάθε αθλητική διοργάνωση να είναι άψογη η διεξαγωγή και κατά δεύτερο να αναβαθμίζονται χρόνο με το χρόνο. Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι η διεξαγωγή ενός master Ανδρών - Γυναικών και ενός διεθνούς πρωταθλήματος». 

Για το επίπεδο των αγοριών και των κοριτσιών στο μπιτς βόλεϊ. Ποιοι ξεχωρίζουν πιο πολύ;

«Δεν το κατέχω η αλήθεια είναι αλλά σε πρώτη φάση θα ξεχώριζα τα ζευγάρια των τελικών και στα αγόρια και τα κορίτσια».

Για την ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ στις Ράχες και αν βρίσκεται σε καλό σημείο

«Από το 2017, όπου και πρώτο ξεκίνησε το NISI, πέραν των ερασιτεχνικών τουρνουά που διοργανώνονται, λειτουργεί και ακαδημία εκμάθησης μπιτς βόλεϊ, σε συνεργασία με τον κ. Θοδωρή Παπαθωμόπουλο. Αυτό έχει ως στόχο όχι μόνο την ανάπτυξη και την διάδοση του αθλήματος, αλλά και την δημιουργία ομάδων από την περιοχή των Ραχών που ευχόμαστε κάποια στιγμή να μας εκπροσωπήσουν σε επίσημες διοργανώσεις».

Σχετικά Άρθρα