Απολογισμός και προγραμματισμός Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ από τον Τίε Σαντάνα

BEACH VOLLEYBALL ,

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος 2018-2019 (με το World Tour της Ρώμης) o επικεφαλής του Σχεδιασμού Βραζιλιάνος τεχνικός Τίε Σαντάνα έκανε απολογιστική παρουσίαση στα μέλη της επιτροπής beach volley και τους συνεργάτες του, για την πρώτη περίοδο της νέας προσπάθειας που ξεκίνησε για τις Εθνικές Ομάδες του Beach Volley το περασμένο φθινόπωρο.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ευχαρίστησε την διοίκηση της ΕΟΠΕ, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και τις αθλήτριες και όλους τους συνεργάτες του, για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε και στηρίχθηκε από όλους.  

Με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 να βρίσκεται ακόμα «ανοικτή» μέσω της παγκόσμιας κατάταξης αλλά και της 2ης και 3ης φάσης του Continental Cup, συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων, καθώς και το πλάνο που υπάρχει για την διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Τόκιο για την ομάδα των Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του προγράμματος του World Tour 2019-2020 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ο Βραζιλιάνος τεχνικός υπέβαλε τις προτάσεις του και για όλη την πυραμίδα ανάπτυξης του beach volley, με ταλαντούχους αθλητές σε άνδρες και γυναίκες που θα πρέπει να ενταχθούν στον Εθνικό σχεδιασμό. Μάλιστα δήλωσε ότι θα παρακολουθεί στενά την λειτουργία μονάδων ανάπτυξης τέτοιων γκρουπ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, πάνω σε πρόγραμμα που θα εκπονήσει ο ίδιος.

*Στην φωτογραφία το μέλος της Επιτροπής κ. Ελένη Καζάκου με τους προπονητές Τίε Σαντάνα και Θανάση Πανούσο και τις αθλήτριες Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.

Σχετικά Άρθρα