Εκπομπή του volleynews.gr για το Beach Volley με Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά και με τους «θρύλους» της άμμου: Πέμπτη 14/5, 18.00

BEACH VOLLEYBALL ,

To volleynews.gr δίνει ώθηση στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ ώστε να βγει από την καραντίνα και να επιστρέψει στην κανονικότητα. Ενόψει της αναμενόμενης ανακοίνωσης για άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του μπιτς βόλεϊ δίνει βήμα στις μεγάλες δόξες του αθλήματος και καταγράφει τις εξελίξεις, τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους για την «επόμενη μέρα» της επιστροφής στην κανονικότητα.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς αποδέχτηκε την πρόταση του volleynews.gr για να συμμετάσχει στην διαδικτυακή εκπομπή του volleynews.gr για την «επιστροφή» του Beach Volley στην κανονονικότητα μετά τα μέτρα προστασίας που πάρθηκαν για την πανδημία του κορονοϊού.

Η ειδική εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον βασιλιά της άμμου και στους μεγάλους πρωταγωνιστές. ο Μιχάλης Τριανταφυλλιδης, ο Γιώργος Γιάτσης, η Έφη Σφυρή, η Βάσω Καραντάσιου, η Βίκυ Αρβανίτη, η Μαρία Τσιαρτσιάνη, ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ο Παύλος Μπελιγράτης, ο Τάσος Θεοδωρακόπουλος, οι εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής και Αλέκος Παρασκευόπουλος και οι δημοσιογράφοι του volleynews.gr Κώστας Ασημακόπουλος και Στέφανος Λεμονίδης θα καταγράψουν τις εξελίξεις, τις προτάσεις που έχουν γίνει προς την Γ.Γ.Α. αλλά και τις εξελίξεις στο άθλημα που έχει χαρίσει στην Ελλάδα Ολυμπιακές παρουσίες, Πανευρωπαϊκά χρυσά μετάλλια και παγκόσμιες διακρίσεις.

Το κανάλι του youtube ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα