Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. προς το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

BEACH VOLLEYBALL ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό ανθρώπινο δυναμικό του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν για την εξαιρετική συνεργασία.

Ιδιαίτερα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ορθοπεδικό ιατρό Δρ. Νικόλαο Σούρα και την ιατρική του ομάδα για την στήριξη, την συμπαράσταση και το ανθρώπινο ενδιαφέρον που παρείχαν προς τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ και κυρίως για την εγχείρηση αποκατάστασης της Βίκυς Αρβανίτη στον αχίλλειο τένοντα τον Οκτώβριο του 2019.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον παθολόγο του Ερρίκος Ντυνάν Δρ. Νικόλαο Σταυρέα που εξέτασε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Εθνικού σχεδιασμού μπιτς βόλεϊ για τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις, προκειμένου να επιστρέψουν στις ατομικές προπονήσεις με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν δοθεί για την ασφαλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και την διοικητική υπάλληλο του Ερρίκος Ντυνάν κ. Ελένη Καφετζάκη για την άμεση εξυπηρέτηση και διευκόλυνση που παρείχε

Η προσφορά, το ήθος και ο επαγγελματισμός όλου του προσωπικού του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν αποτελούν παράδειγμα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας.

Σχετικά Άρθρα