Τουρνουά μπιτς βόλεϊ σε Πάτρα, Ρέθυμνο και Μυτιλήνη

BEACH VOLLEYBALL ,

Νέες διοργανώσεις αναγνωρίστηκαν από την Ε.Ο.ΠΕ. σε Πάτρα, Μυτιλήνη και Ρέθυμνο και εντάσσονται στις Ειδικές Διοργανώσεις 2020.

Στην Πάτρα η διοργάνωση ALOLIVE διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην εγκατάσταση KONAN και έχει χρηματικά έπαθλα 600 ευρώ, η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Λέσβου διοργανώνει ένα τουρνουά στην Μυτιλήνη για 8-9 Αυγούστου με χρηματικό έπαθλο 1.200 ευρώ συνολικά για άνδρες και γυναίκες, ενώ τέλος στον Πλακιά Ρεθύμνου διοργανώνονται στις 10-12 Ιουλίου τα King & Queen Games από το ΡΕΘΥΜΝΟ Volley Club.

Όλες οι αναγνωρισμένες διοργανώσεις εγγυώνται την τήρηση  των Ειδικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και των λοιπών προδιαγραφών των Ειδικών Διοργανώσεων.

Πληροφορίες για το Πατρινό ALOLIVE ΕΔΩ, για το Mytilini Open από την σελίδα της Τοπικής Επιτροπής, ενώ για το Kings & Queens Games του Ρεθύμνου με υπεύθυνο τον Κυριάκο Μπεμπή ΕΔΩ.

Η συνολική λίστα των αναγνωρισμένων τουρνουά ΕΔΩ, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για το άθλημα στο www.gga.gov.gr (όπως θα ισχύουν για τις ημέρες διεξαγωγής του κάθε τουρνουά).

Σχετικά Άρθρα