Αναγνώριση διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ όλων των κατηγοριών σε Ρόδο, Κω και Ναύπακτο

BEACH VOLLEYBALL ,

Τουρνουά για όλες τις προτιμήσεις ανακοίνωσαν οι διοργανωτές σε 3 ακόμη περιοχές, εφαρμόζοντας και τις διαδικασίες αναγνώρισης τους από την ΕΟΠΕ.

Συγκεκριμένα, δύο διοργανώσεις Ανδρών-Γυναικών ανακοίνωσε η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου στην Ρόδο και στο Κέντρο Καλλιπάτειρα, καθώς και μία διοργάνωση JUNIORS σε 3 ηλικιακές κατηγορίες στην Κω, στα γήπεδα του Ναυτικού Ομίλου.

Την παραδοσιακή διοργάνωση του Μεικτού ‘AHEPA Cup 2020’ ανακοίνωσε η Ναύπακτος και για φέτος, με διοργανωτή τον Σύλλογο Φ.Ο.Ν. Ομόνοια.

Όλες οι αναγνωρισμένες διοργανώσεις εγγυώνται την τήρηση των Ειδικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και των λοιπών προδιαγραφών των Ειδικών Διοργανώσεων.

Πληροφορίες για τις διοργανώσεις σε Ρόδο και Κω στο σαιτ της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου ΕΔΩ, ενώ για το τουρνουά της Ναυπάκτου με υπεύθυνο τον Ντίνο Τσακανίκα ΕΔΩ.

Η συνολική λίστα των αναγνωρισμένων τουρνουά ΕΔΩ, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για το άθλημα στο www.gga.gov.gr (όπως θα ισχύουν για τις ημέρες διεξαγωγής του κάθε τουρνουά).

Σχετικά Άρθρα