Olympiada Open: Τρίτο χρυσό για Θωμαΐδου, Μπαρμπαλιού, πρώτη θέση και για Μπανιώτη, Τερζόγλου

BEACH VOLLEYBALL ,

Το τρίτο τους συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ πανηγύρισαν οι Χριστίνα Θωμαΐδου, Ελευθερία Μπαρμπαλιού, οι οποίες κατέκτησαν και το τουρνουά Open στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησαν οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου.

Μετά τα τουρνουά Open στον Αχινό και στη Φλώρινα, οι Θωμαΐδου, Μπαρμπαλιού έκαναν τρία τα φετινά τους χρυσά μετάλλια, νικώντας στον τελικό του Olympiada Open την Κλόι Κιμπλ και την Γεωργία Χατζηδημητρίου με 2-0 (21-18, 22-20) σετ.

Στους άνδρες, ο Ραφαήλ Μπανιώτης και ο Γιώργος Τερζόγλου μετά την 4η θέση στον Άγιο Νικόλαο, κατέκτησαν τη πρώτη στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, οι οποίοι στο τελευταίο τους εμπόδιο στη διοργάνωση επιβλήθηκαν του Νόα Κιμπλ και του Δημήτρη Νιώπα με 2-0 (21-15, 22-20) σετ.

Τις απονομές έκανε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αριστοτέλη Μαρία Ενεχιλίδου, η Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ολυμπιάδας Πολυξένη Κουθουρίδου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολυμπιάδας Γιάννης Πετράκης.

Όλα τα αποτελέσματα του Olympiada Perroquet Open ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα