Πιτσιγκώνη, Ζαφειρίου: «Πετύχαμε τον στόχο μας», Καλιόζης, Κυπριώτης: «Εξαιρετική διοργάνωση, προσπαθήσαμε πολύ»

BEACH VOLLEYBALL ,

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ17 μίλησαν οι Ελπίδα Πιτσιγκώνη, Παρασκευή Ζαφειρίου και οι Δημήτρης Καλιόζης, Σάββας Κυπριώτης.

«Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις και ευχαριστηθήκαμε την παρουσία μας στη Ρόδο. Πετύχαμε ένα μεγάλο στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και επίσης γνωρίσαμε και παίξαμε και με άλλες καλές και άξιες ομάδες. Χαίρομαι για την επιτυχία μας αυτή και οι επόμενοι μας στόχοι είναι αρχικά το U19 και φυσικά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» δήλωσε η Ελπίδα Πιτσιγκώνη και η Παρασκευή Ζαφειρίου είπε:

«Από την αρχή αυτός ήταν ο πρώτος μας στόχος. Νιώθω πολύ υπερήφανη που κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην Ελλάδα. Ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση, ευχαριστηθήκαμε το beach volley και περάσαμε όμορφα στη Ρόδο, πετυχαίνοντας το στόχο μας. Με την Ελπίδα παίζουμε δύο χρόνια μαζί, έχουμε καλή χημεία και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καλιόζης τόνισε:



«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε την πρώτη θέση στην Ελλάδα. Ήταν φοβερή εμπειρία το διήμερο. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ και βγήκαμε πρώτοι με τον συμπαίκτη μου. Η διοργάνωση στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα ήταν πολύ καλή, όλα ήταν στην εντέλεια. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα μικρό άγχος από τις πυρκαγιές, καθώς είχε εκκενωθεί το χωριό μου, αλλά δεν με επηρέασε στον τελικό και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό», σχολίασε ο Καλιόζης και ο Σάββας Κυπριώτης συμπλήρωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκαμε πρώτοι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε δουλέψει όσο θα θέλαμε, κάναμε μόλις μία εβδομάδα προπόνηση αλλά προσπαθήσαμε πολύ. Από την πρώτη στιγμή με τον Δημήτρη (Καλιόζη) είχαμε καλή χημεία και ταιριάξαμε στο γήπεδο. Η διοργάνωση στη Ρόδο μου άρεσε πολύ και ήταν όλα οργανωμένα. Χαίρομαι επίσης που κράτησα τον τίτλο που είχα κατακτήσει το 2019 με τον Κωνσταντίνο Θανόπουλο στη Πρέβεζα και ειδικά από την στιγμή που φέτος το επίπεδο των αγώνων ήταν ανεβασμένο με πολύ καλές ομάδες».

Σχετικά Άρθρα