Τεχνική σύσκεψη για τα τελικά του Κ19 στην Πρέβεζα

BEACH VOLLEYBALL ,

Τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου, στο χώρο του Club Beach Volley Ερμής στην Πρέβεζα μεταξύ των εκπροσώπων των συνδιοργανωτών του Preveza Juniors Finals Κ19, σχετικά με τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, κατά την διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος K19 2021, που θα διεξαχθεί 6-8/8 στην Πρέβεζα.

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε η Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Volley Ελένη Καζάκου,  το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και της ΕΣΠΕΔΕ Ιφιγένεια Τέφα και  ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Τουρνουά Μιχάλης Τσιντομηνάς.
 Για τους συνδιοργανωτές, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πρεβέζης και Υπεύθυνος covid της διοργάνωσης Ιωάνης Δαρδαμάνης και ο Διευθυντής της Διοργάνωσης Σπύρος Σακκάς.

Όπως έγινε σαφές από την αρμόδια αρχή θα εφαρμοστούν οι «Διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την άθληση στο σύνολο της Επικράτειας, υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 (27/07/2021)» και το Ειδικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο για Διοργανώσεις Beach Volley, καθώς το άθλημα του beach volley παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και προσομοιάζει με τα ατομικά αθλήματα.

Σύμφωνα με αυτό, όλοι όσοι εισέρχονται θα πρέπει να είναι καθήμενοι και να φέρουν μάσκα σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους. Κατά την είσοδο, οφείλουν να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (30-180 ημερών) ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος PCR ή RAPID test 48 ωρών και να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε λίστα που θα παρέχουν οι διοργανωτές.

Παράλληλα συναποφασίστηκε πως η εγκατάσταση θα ελέγχεται από την Δημοτική Αστυνομία και είσοδος στην εγκατάσταση θα επιτραπεί μόνο σε άτομα που θα πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις και θα έχουν ειδική διαπίστευση από τη διοργάνωση.

Αντίστοιχα μέτρα θα τηρηθούν τόσο από τους εργαζόμενους αλλά και τους εθελοντές της διοργάνωσης.

Παρακαλείται ο κόσμος που θα προσέλθει να σεβαστεί τα όσα προβλέπονται ώστε να ολοκληρωθεί η διοργάνωση με ασφάλεια για όλους μας και για τον ίδιο το θεσμό.


Σχετικά Άρθρα