Γιώργος Πετρέας: «Τεράστιο κίνητρο να σηκώσουμε το τρόπαιο στο ΣΕΦ» (video)

Cosmos ,

Ο Γιώργος Πετρέας, λίγη ώρα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Challenge Cup, μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για τη νίκη επί της Σουργκούτ και για τον τελικό που θα γίνει στο ΣΕΦ με αντίπαλο την ιταλική Ραβένα.

«Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με την Σουργκούτ όπως κάνουμε πάντα. Έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς συνέπεια στο παιχνίδι μας. Δείξαμε ότι η ομάδα αυτή έχει ποιότητα. Η Σουργκούτ ήταν ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια. Φέτος, όμως, η ομάδα έχει κάτι διαφορετικό. Συνεχίζουμε ταπεινά, τα κεφάλια κάτω και κοιτάζουμε απλά το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για τον δεύτερο τελικό με την Ραβένα στις 11 Απριλίου στο ΣΕΦ ο Γιώργος Πετρέας ανέφερε: «Είναι τεράστιο κίνητρο. Μετά από 13 χρόνια ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μάλιστα, θα παίξουμε στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει ξανά πριν 26 χρόνια την Ραβένα. Για εμάς είναι μία τεράστια ευκαιρία να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο για τον σύλλογο. Μην ξεχνάμε ότι είναι τέλη Μαρτίου και διεκδικούμε τέσσερις τίτλους. Πρέπει να αποφύγουμε τους τραυματισμούς, να είμαστε υγιείς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά Άρθρα