CEV Cup: Στην Ιταλία για την ανατροπή ο Ολυμπιακός (19/12, 21.30)

Cosmos ,

Στην Ιταλία ενόψει του επαναληπτικού με τη Μόντενα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ιταλική ομάδα την Πέμπτη (19/12), στις 21:30 στη ρεβάνς των «32» του Cev Cup και καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος του 3-2 σετ του πρώτου αγώνα.

Για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους «16» της διοργάνωσης θα χρειαστεί νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ. Αν νικήσει με 3-2 σετ τότε το παιχνίδι θα οδηγηθεί στο χρυσό σετ. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποκλειστεί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ρώσος Ιβάν Τσούμακ και ο Τούρκος Γιαβούζ Ακντεμίρ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ , δήλωσε στο olympiacossfp.gr εν όψει της αναμέτρησης με την Μόντενα, τα εξής: «Πηγαίνουμε στην Ιταλία έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως έγινε και στο Ρέντη. Γνωρίζουμε το επίπεδο της Μόντενα και στο γήπεδο τους το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πιέσουμε τους αντιπάλους ώστε να ανοίξει το παιχνίδι για εμάς. Διαθέτουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και ένα πολύ υψηλού επιπέδου τεχνικό επιτελείο, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα