Ευρωπαϊκό Νεανίδων: Έτοιμη για την πρεμιέρα με την Ελβετία η Εθνική (photos-videos)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (25/4) για την Εθνική Νεανίδων, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 που θα διεξαχθεί στη Πορταριά το διάστημα 26-28 Απριλίου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής ανακοίνωσε την 12άδα που θα δώσει την μάχη πρόκρισης στα τελική του Ευρωβόλεϊ στην Αλβανία (1-9 Σεπτεμβρίου). 

Όλο το ρόστερ ΕΔΩ.

Κατά την διάρκεια παραμονής της Εθνικής Νεανίδων στη Πορταριά, οι αθλήτριες επισκέφτηκαν Δημοτικά και Γυμνάσια στην πόλη του Βόλου και κάλεσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες να βρεθούν στο κλειστό της Πορταριάς για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Μάλιστα, μετά από αίτημα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνου Πολύζου προς την διεύθυνση των ΚΤΕΛ Βόλου αποφασίστηκε η δωρεάν μετακίνηση από το κέντρο της πόλης προς το κλειστό της Πορταριάς για όποιον θελήσει να δει από κοντά την προσπάθεια της "γαλανόλευκης".






Τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ Βόλου προς το κλειστό της Πορταριάς θα αναχωρήσουν την Πέμπτη (26/4) και την Παρασκευή (27/4) στις 18.30. Η είσοδος στο γήπεδο και τις τρεις ημέρες θα είναι δωρεάν. 

Την πρόκριση από τα προκριματικά παίρνουν απευθείας οι πρώτοι των ομίλων και οι δεύτεροι θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ. Η Εθνική ομάδα θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Ελβετία την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 19.30. Στις 17.00 η Εσθονία θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία. 

Το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα