Ευρωπαϊκό Νεανίδων: Μπουτσουρής, Χαριτωνίδη και Κόττα για την Βουλγαρία και τα μπαράζ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Νίκος Μπουτσουρής και οι αθλήτριες της ομάδας, Ιωάννα Χαριτωνίδη, Χριστίνα Κόττα μίλησαν μετά την ήττα από την Βουλγαρία και για την δεύτερη ευκαιρία που έχουν για να προκριθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19.

Νίκος Μπουτσουρής: «Γλυκόπικρη γεύση»

«Το παιχνίδι μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι κοιτάξαμε στα μάτια μία πολύ καλή ομάδα και την βάλαμε υπό καθεστώς πίεσης. Φτάσαμε οριακά στο 12-11 στο τάι μπρέικ και ένα άουτ σφύριγμα που δεν δόθηκε έκανε την ανατροπή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια γιατί μπορέσαμε και ακολουθήσαμε την τακτική μας. Δεν τα παρατάμε όμως, κοιτάμε την επόμενη ημέρα με τα μπαράζ να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και να διεκδικήσουμε τη θέση μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στην προετοιμασία, τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν και μπορούν να παίξουν σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο».

Χριστίνα Κόττα: «Είμαστε αισιόδοξες»

«Το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Στα κρίσιμα σημεία ήμασταν ψύχραιμες αλλά στο τάι μπρέικ κάναμε κάποια λάθη που στοίχισαν. Είμαστε αισιόδοξες όμως για τα μπαράζ και ελπίζουμε να προκριθούμε. Δεν ήμασταν όλες μαζί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και αυτό μας στοίχισε».

Ιωάννα Χαριτωνίδη: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να περάσουμε»

«Η Βουλγαρία είναι πολύ δυνατή ομάδα και τα πήγε πολύ καλά στα κρίσιμα σημεία. Εμείς στο τέλος ίσως το χάσαμε στο σερβίς, ωστόσο δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Θα δουλέψουμε σκληρά τώρα για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα μπαράζ. Ελπίζω να μην έχουμε απουσίες και ελλείψεις. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολυ θετική, ο προπονητής μας βοήθησε όλες πολύ και αυτό βγήκε στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα