Στα μπαράζ του Ευρωβόλεϊ Κ20 η Εθνική Εφήβων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Μετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Σλοβακίας, η Εθνική Εφήβων τερμάτισε δεύτερη στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 και θα διεκδικήσει στα μπαράζ την πρόκρισή της στο Ευρωβόλεϊ. 

Οι 8 δεύτεροι (Ισπανία, Ισραήλ, Τσεχία, Λετονία, Πολωνία, Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα) θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 4 ομάδων με νέα κλήρωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό θα πάρει ο 1ος κάθε ομίλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 28 Ιουνίου - 1 Ιουλίου.

«Όπως κάναμε καλή ανάλυση στον προκριματικό όμιλο στη Σλοβακία, έτσι θα κάνουμε και τώρα με τους αντιπάλους μας. Δουλέψαμε πολύ στις αναλύσεις και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Την Ισπανία και το Ισραήλ τους είχαμε αντιμετωπίσει πέρυσι στο Άργος ως παίδες. Θα είμαστε έτοιμοι και θα γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας μετά την κλήρωση που θα γίνει» δήλωσε στο volleyball.gr o Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Λακασάς.

Απευθείας στο Ευρωβόλεϊ προκρίθηκαν ως πρώτοι των ομίλους τους η Ιταλία, η Ρωσία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Λευκορωσία, όπως επίσης και οι διοργανωτές Ολλανδία, Βέλγιο.

Σχετικά Άρθρα