Γ. Πετρέας: «Η Ιταλία τον πρώτο λόγο, είμαστε αισιόδοξοι»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στην επιβλητική «Tarraco Arena Placa», στην Ταραγόνα, ξεκινάει τις αναμετρήσεις της για τους 18ους Μεσογειακούς αγώνες η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κοντράρεται το Σάββατο το μεσημέρι (14.00) με την Ιταλία στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου. 

Η «γαλανόλευκη» προπονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε προπονητήριο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι διεθνείς γνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας της πρεμιέρας κόντρα στην Ιταλία με τον αρχηγό της Εθνικής Γιώργο Πετρέα να δηλώνει χαρακτηριστικά: 

«Ήρθαμε στην Ταραγόνα με πρώτο στόχο να προκριθούμε από τον όμιλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για τον πρώτο μας αντίπαλο. Θεωρητικά η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο αλλά εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βρεθούμε στα προημιτελικά ματς της ερχόμενης εβδομάδας».

Η Εθνική Ιταλίας του Τζιαλούκα Γκραζιόσι αποτελείται από τους: Ραφαέλι, Ρούσο, Σπίριτο, Μπαλάσο, Σμπέρτολι, Πιερότι, Καβούτο, Τιόζο, Μίλαν, Πόλο, Πινάλι, Ντιαμαντίνι. Τον όμιλο συμπληρώνει η Πορτογαλία την οποία η Εθνική αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα (17.00). Την πρόκριση στα προημιτελικά παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Σχετικά Άρθρα